Haugesund - Attraktiv leilighet med flott utsiktsbeliggenhet - Heis - Kjøkken fra 2014!

Fridtjof Øvrebøs gate 24

Primærrom 65 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 8275 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1990
Prisantydning kr 1 690 000
Felleskost kr 2 175

Beskrivelse/detaljer

Praktisk leilighet med flott utsiktsbeliggenhet i øvre bydel. Dette er plassen en trives! Attraktivt sameie, hvor få leiligheter har vært for salg. Heis fra bakkeplan opp til 3. etasje og leiligheten. Inneholder gang, flott og helfliset bad, stort soverom og åpen kjøkken/stueløsning med tiltalende kjøkken fra 2014. Solrik, lun terrasse med utsikt. Tilhørende bod. Velkommen på visning av Fridtjof Øvrebøs gate 24!

Innhold / standard

I tredje etasje og inneholder: Gang, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Flott, helfliset bad med lyse, hvite fliser på vegg og varmekabler i gulv. Hvit baderomsinnredning, overskap med speil, toalett, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og med utslagsvask. Hovedsoverom med god plass til to nattbord, stor dobbeltseng og flere garderobeskap. Utgang til vestvendt terrasse fra soverommet med flott utsikt. Luftig stue med god plass til stort sofahjørne og spisebord for alle anledninger. Fra stuen, som soverommet har en utgang til lun, vestvendt terrasse med gode solforhold kveldstid. Det er satt inn tiltalende KGB kjøkken med hvite fronter. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og med medfølgende kjøleskap. Tilhørende bod på 5. kvm merket med 24A. - Leilighetskompleks og oppgradert leilighet oppført i 1990. - - Det er lagt parkett på gulv i gang, soverom, stue og kjøkken. - Alle rommene med parkett på gulv er lagt etter innflytning 1995. - Bad oppusset i 1999 med fliser på gulv, innredning og toalett. - Ekstra takhøyde i gang, hovedsoverom og stue på ca. 2,45 m. - Tiltalende KGB kjøkken med hvite fronter fra 2014. - Leiligheten har sikringsskap med automatsikringer. - Innlagt tv og internett fra GET. - Porttelefon i leilighet som slipper inn besøk.

Beliggenhet

Fridtjof Øvrebøs gate 24 ligger fint til høyt i terrenget med flott utsikt utover Haugesund, over til Torvastad, mot sjøen og øygruppene utenfor Haugesund. Kort gange til Vardafjellet som kan skilte med flott natur, turløyper i byheiene, historie og panoramautsikt over Haugesund. Ellers kort spasertur videre til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass. Fra leiligheten har en gangavstand til det meste i og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger.

Adkomst

Fra Spannavegen, kjør inn ved Kiwi. Hold mot høyre og Fjellmyr. I første kryss, ta vei til venstre og deretter til venstre igjen i første rundkjøring. Kjør et kort stykke og prosjektet Beverskaret vil komme på høyre side av veien. Leiligheten ligger da i alle øverste blokk mot nord. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på felles parkering til sameiet.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette