Hordaplass / Skeisvann - Lys og velholdt 2-roms leilighet i 1. etasje. Klausulert for uføre eller over 60 år.

Rogalandgata 180

Primærrom 58 m²
Bruksareal 58 m²
Tomt 4607,62 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2005
Prisantydning kr 840 000
Andel fellesgjeld kr 394 543
Totalpris kr 1 234 543
Felleskost kr 5 742

Innhold / standard

Praktisk og velholdt leilighet med flott sørvendt beliggenhet i 2. etasje med heis. Leiligheten inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. Innvendig bod. Romslig bad/wc med dusj og opplegg for vaskemaskin. 2 gode soverom med skapplass. Åpen stue - kjøkkenløsning. Pen kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til sørvendt lun terrasse. Praktisk og velholdt leilighet med flott vestvendt beliggenhet i 1. etasje. Leiligheten inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. Romslig bad/wc med dusj og opplegg for vaskemaskin. Godt soverom med skapplass. Åpen stue - kjøkkenløsning. Pen kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til lun terrasse.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet ved Skeisvann. Området byr på flotte turområder i Haraldsvang, Djupadalen m.m. Busstopp like utenfor bygget. Flere matbutikker i nærområdet. Kort rusletur til sentrum.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du nordover i Rogalandgata. I bunnen av bakken tar du så inn til venstre og du har bygget på høyre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette