2 eneboliger i rekke for salg i Førresdalen - SE VIDEO - Her kan vi nærmest garantere at du vil trives!

Førresdalen 120

Primærrom 126 m²
Bruksareal 129 m²
Tomt 1399 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2019
Prisantydning kr 3 290 000

Innhold / standard

Vi har for salg 2 eneboliger i rekke i etterspurte Førresdalen. Bolig til venstre (sett forfra) har prisantydning 3 490 000,- og bolig til høyre har prisantydning 3 290 000,-. Boligene blir oppført med terrasse over carporten. Ta kontakt med megler for komplett leveransebeskrivelse eller om du har andre spørsmål. Boligene går over 2 plan og inneholder: 1. etasje: Vindfang, gang, stue, 3 soverom og bad Bod/teknisk rom. 2. etasje: Stue og kjøkken/allrom. Terrasse over egen carport.

Beliggenhet

Førresdalen Kort vei til område med barneskole og ungdomsskole. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Sysco Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett som du fritt kan benytte deg av. Fra boligen er det kort vei til Helgelandsfjellet, en kort fjelltur som gir deg flott utsikt utover Førre og Frakkagjerd. Ellers er det flere gode turdestinasjoner i Førre med blant annet Valhest på Stakkestad. Coop Extra dagligvarebutikk rett i nærheten. Det er gode solforhold i hagen og på terrassen. Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal. Eiendommen tilhører Førre skolekrets.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i carport.

Diverse

- Det kan bli justering av vedlagte tegninger ifbm. detaljregulering eller ferdigstillelse av bolig. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette