Enebolig med stor usjenert hage - 4 soverom, 2 bad og 2 stuer - Oppussing og oppgradering/renovering må påregnes

Lammatun 22

Primærrom 176 m²
Bruksareal 231 m²
Tomt 741,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1982
Prisantydning kr 2 190 000

Innhold / standard

Lammatun 22 ligger i et etablert område med kort avstand til det meste en trenger i hverdagen og har fine turområder rett i nærheten. Eiendommen har stor og usjenert hage i bakkant av boligen. Boligen inneholder bla. 4 soverom, 2 stuer og 2 bad. Standarden i boligen er enkel og det må påregnes renovering/større oppgraderinger. Se selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport fra takstmann for nærmere beskrivelse av tilstanden på boligen. Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1.etasje: Gang, kjellerstue, soverom, soverom, bad og vaskerom. Bod. Hovedetasje: Gang, soverom, soverom, bad, stue og kjøkken. Kryploft. Utendørs: enkel redskapsbod og overbygd terrasse. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse. Det er vedovn i stue. I tillegg til stue oppe er det kjellerstue. Vedovn i kjellerstue. Enkel kjøkkeninnredning. Hvitevarene som står på kjøkken medfølger i handelen. Hovedsoverommet har stor stedbygd garderobe og utgang til balkong. Det er totalt 4 soverom i boligen. Boligen har 2 bad. Bad i hovedetasjen er helfliset. Badet nede har belegg på gulv og tapet på vegger. Badene og vaskerom er i dårlig stand og det må vurderes tiltak. Se nærmere beskrivelse i vedlagt egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Generell informasjon om boligen: El- rapport foreligger med mangler. Jordfeilbryter må byttes og noen deksler rundt om i huset. Garasje er oppført av ufaglærte. Tv og internett fra Get, tidligere brukt Altibox levert av Haugaland kraft

Beliggenhet

Nordre bydel Rolig beliggenhet i et etablert boligområde med kort avstand til dagligvarebutikk. Det er gangavstand til både Austrheim Skole og Bleikemyr Barnehage, samt gode bussforbindelser til resten av byen På Kvala, som er ca 1,5 km unna, finner du Kvala Senter med flere butikker. Det er også kort vei til Gard senter og behagelig kjøreavstand til Haugesund sentrum. Ønsker du å bevege deg ute er mulighetene og løypene mange med blant annet Uradalsvatnet og Kattanakkvegen som fører deg til turterreng i Djupadalen, Haraldsvang og flere andre turmål.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Garasje i boligen. Parkering i gårdstun.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarene som står på kjøkken på visning medfølger i handelen. Det gis ingen garanti på disse. (Komfyr på bilder er medfølger ikke)

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 54 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Tinglysingsgebyr e-skjøte kr 187
Total kr 56 107

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette