Risøy - Innflytningsklar selveierleilighet med sentral beliggenhet - Kort vei til det meste

Sundgata 98

Primærrom 38 m²
Bruksareal 38 m²
Tomt 353 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Rom 2
Soverom 1
Byggeår 1900
Prisantydning kr 990 000
Felleskost kr 300

Beskrivelse/detaljer

Selveierleilighet med god helhet og oppgraderinger på både bad og kjøkken. Av arbeid som er utført i løpet av de siste årene kan det blant annet nevnes ny kjøkkeninnredning, rør-i-rør på bad og automatsikringer. Leiligheten fremstår innflytningsklar og i god stand,

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder følgende rom: P-rom : Gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Bod like ved entrèen til leiligheten. Lagringsplass på loft(adgang fra stue). Lagringsplass i krypkjeller. Tidsriktig kjøkken med god lagringsplass og benkeplass. Smarte løsninger på kjøkkenet gjør det praktisk å bruke. Hvitevarene på kjøkken medfølger. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. I stuen er det plass til sittegruppe og tv. Badet er romslig og det har lagt opp til vaskemaskin, og det er god plass til denne. Dusjkabinett og stort baderomsmøbel. Her er det fliser på gulv med varmekabler. Praktisk vindu på badet. Herlig stort soverom med god plass til både seng og klesoppbevaring. Fra dette rommet har du utsikt til sundet, noe å hvile øynene på mens du tar morgenstrekken. - Rør i rør opplegg på bad. - Nyere automatsikringer. - God plass til oppbevaring på loft, kott og bod i gangen.

Beliggenhet

Risøy - en av Haugesunds to sentrumsøyer Fra Risøy er det kort gangavstand til Haugesund sentrum med alt det byen har å tilby. Gjør deg klar for en urban tilværelse og dra nytte av byens fasiliteter og tilbud. Forbindelse mellom fastlandet via Risøybroen.

Adkomst

Fra Haugesund sentrum kjør mot Risøy over Risøybruen. Sundgata ligger som nærmeste gate mot sjøen.

Parkeringsforhold

Leiligheten har egen parkeringsplass i felles gårdstun.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Iflg. selger er det ikke månedlige felleskostnader. Kun en av sameierne som har ansvar for innsamling av årlig betaling til felles bygningsforsikring.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Kart

Del dette