Sentralt ved Hollenderhaugen - Attraktivt rekkehus med 3 soverom. Oppussing

Rogalandgata 78 A

Primærrom 86 m²
Bruksareal 102 m²
Tomt 4178,7 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Aksje
Soverom 3
Byggeår 1953
Prisantydning kr 1 090 000
Andel fellesgjeld kr 104 190
Totalpris kr 1 194 190
Felleskost kr 2 965

Innhold / standard

Meget praktisk hus over 2 plan og kjeller - loft. Inneholder entre/vindfang. Mellomgang/trappegang. Kjøkken med pen innredning med god skap og benkeplass. Spiseplass. Romslig stue med flott vedovn. Utgang til stor solrik sørvendt terrasse. 2. etasje består av mellomgang. Bad/wc med belegg på på gulv og våtromstapet. 3 gode soverom. Kjeller består av boder, vaskerom og kjellerrom. Loft er også innredet med permanent trapp. Boligen trenger oppussing.

Beliggenhet

Meget attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet ved Hollenderhaugen. Lun og skjermet hage med gode solforhold. Her kan en spasere til sentrum og har både skoler, barnehager og butikker like utenfor døren

Adkomst

Boligen ligger på vestsiden av Rogalandgata like ved Hollenderhaugen. Følg Rogalandgata sørover forbi stadion, følg Rogalandgata til høyre ved Grindesvingen og ta inn 2 avkjørsel til høyre. Huset ligger som første hus på høyre side.

Parkeringsforhold

Parkering på aksjelagets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen. Kjøper bærer ansvar for godkjenning av ny eier i aksjelaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Aksjelaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i aksjelaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Vedtatt på ekstraordinær GF 11.12.18. å låne kr 3.000.000,-. Låneopptaket vil ikke gi en økning i felleskostnadene

Omkostninger

Tinglysning pr. pantnotering kr 1 060
Total kr 1 060

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette