Bleikemyr - Lys og tiltalende 2-roms leilighet i usjenert 1. etasje. Garasjeplass. Stor solrik terrasse

Bjørnevegen 4

Primærrom 54 m²
Bruksareal 56 m²
Tomt 16779 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 2
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1981
Prisantydning kr 1 190 000
Andel fellesgjeld kr 253 145
Totalpris kr 1 443 145
Felleskost kr 3 343

Beskrivelse/detaljer

- Flott beliggende i 1. etasje - Romslig stue - Stor solrik terrasse - Lekkert kjøkken - Flott fliselagt bad med varmekabler - Soverom med speildørsgarderobe - Gang med garderobeplass - Eget garderoberom - Fast garasjeplass i kjeller - Rolig og barnevennlig beliggenhet

Innhold / standard

Meget tiltalende leilighet i terrasseblokk med nyrenoverte fasader, vinduer og nye terrasser. Leiligheten er modernisert de senere år ned eikeparkett på de fleste gulv og moderne fargevalg på vegger. Praktisk god planløsning. Inneholder vindfang/gang med garderoberom. Nyere kjøkkeninnredning med fronter i valnøtt og overskap i høyglans hvit. Laminat benkeplate og fliser over benken. Oppvaskemaskin. Flotte hvitevarer i børstet stål medfølger. Romslig stue med plass til både spisebord og sofagruppe. Utgang til ny stor og solrik terrasse med belysning. Baderommet er helfliset med varmekabler i gulv. Badet har toalett, dusj, vask og opplegg for vaskemaskin. Mesteparten av det elektriske anlegget inkludert sikringstavlen er byttet i de senere år. Det er lagt termostatstyrt varme i alle oppholdsrom. Disse er også koblet til styringssystem med natt-senking. Romslig soverom med stor skyvedørsgarderobe.

Beliggenhet

Beliggende i etablert og barnevennlig boligfelt. Flott utsikt vestover, usjenert med skogen som nabo. Kort gangavstand til skole, barnehage, butikk, helsesenter og post. Meget gode bussforbindelser.

Adkomst

Kjør Tittelsnesveien nordover og ta til høyre ved Statoil-stasjonen på Kvala. Følg Austrheimveien til like før broen og ta til høyre, og første til høyre igjen. Følg denne veien til du får blokken rett i front.

Parkeringsforhold

Fast garasjeplass i kjeller følger leiligheten.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Kart

Del dette