ÅKREHAMN - Eldre enebolig over 3 plan - Landlig og idyllisk beliggenhet - Totalrenoveringsobjekt

Nordre Ådlandsveg 122

Primærrom 94 m²
Bruksareal 140 m²
Tomt 913,9 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1900
Prisantydning kr 950 000

Beskrivelse/detaljer

- Eldre enebolig over 3 plan - Landlig men kort avstand til alt en trenger - Fin utsikt - 914 kvm tomt - 4 soverom - Renoverins-/rivningsobjekt

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Grovkjeller 1.etasje: gang, bad, stue og kjøkken Loftsetasje: gang og 4 soverom Boligen trenger totalrenovering. Byggeår er ukjent, men det antas ca 1900.

Beliggenhet

Beliggende i landlige og idlylliske omgivelser på Ådland i Åkrehamn. Kort avstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, Åkrasanden, idrettsanlegg og flotte turområder.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved Åkra ungdomsskole. Følg RV-47 sørover ca 950 meter og ta til venstre inn på Nordre Ådlandsveg. Følg vegen ca 600 meter og du får boligen på venstre side.

Parkeringsforhold

På gårdsplass

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer medfølger ikke i handelen - Boligen vil ikke bli vasket ut før overtakelse - Det er ikke odel på denne eiendom. - Selger har aldri bodd i av boligen og har dermed begrenset kunnskap om boligen. Han fyller derfor ikke ut spørsmålene i egenerklæringsskjema. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 23 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 24 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette