ÅKREHAMN - Eldre enebolig over 3 plan - Landlig og idyllisk beliggenhet - Totalrenoveringsobjekt

Nordre Ådlandsveg 122

Primærrom 94 m²
Bruksareal 140 m²
Tomt 913,9 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1900
Prisantydning kr 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Eldre enebolig over 3 plan - Landlig men kort avstand til alt en trenger - Fin utsikt - 914 kvm tomt - 4 soverom - Renoverins-/rivningsobjekt

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Grovkjeller 1.etasje: gang, bad, stue og kjøkken Loftsetasje: gang og 4 soverom Boligen trenger totalrenovering. Byggeår er ukjent, men det antas ca 1900.

Beliggenhet

Beliggende i landlige og idlylliske omgivelser på Ådland i Åkrehamn. Kort avstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, Åkrasanden, idrettsanlegg og flotte turområder.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved Åkra ungdomsskole. Følg RV-47 sørover ca 950 meter og ta til venstre inn på Nordre Ådlandsveg. Følg vegen ca 600 meter og du får boligen på venstre side.

Parkeringsforhold

På gårdsplass

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer medfølger ikke i handelen - Boligen vil ikke bli vasket ut før overtakelse - Det er ikke odel på denne eiendom. - Selger har aldri bodd i av boligen og har dermed begrenset kunnskap om boligen. Han fyller derfor ikke ut spørsmålene i egenerklæringsskjema. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette