ISVIK: Halvpart av tomannsbolig med nydelig beliggenhet helt i fremste rekke

Lensmannsvegen 106

Primærrom 101 m²
Bruksareal 107 m²
Tomt 355 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 2010
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen er innholdsrik med 2 soverom, bad, wc, vaskerom, store boder og flott stue og kjøkken med nydelig utsikt og utgang til flott, stor og usjenert terrasse og fint planert og singlet uteområde på siden. - Carport og stor utebod - Nydelig beliggende helt i enden og i fremste rekke. Friareal/lekeplass foran og ved siden av huset. - Lettstelt og innflyttingsklart.

Innhold / standard

Tak over inngangspartiet og støpt trapp inn. Inngang til gang med varmekabler og laminatgulv, to doble garderobeskap og tre skuffer, tapetserte vegger og takplater. Glassdør fra vindfanget og inn til stua. Vaskerom med belegg på gulv, utslagsvask, to veggskap, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, vvb, sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg. Wc med varmekabler, vinylbelegg, tapetserte vegger, wc og servant med underskap. Stue med trapp opp til loftsetasjen, parkett på gulv, vedovn med glassfront, utgang til stor og delvis overbygget terrasse (mot sør og mot vest) med flott fjordutsikt og terrassebord med anti-skli, varmepumpe, persienner i vindu, fint tapetserte vegger og skyvedør til kjøkken. Kjøkken med flott Sigdal innredning med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Skapene går helt opp til taket og det er FibiTrespo plater mellom innredningene. Laminatbenkeplate med halvannen nedfelt vask, spiseplass, spottskinne, persienner i vindu, parkett på gulver og tapetserte vegger. 2. etg.: Trapp opp til gang med parkett på gulv og tapetserte vegger. Romslig bad med varmekabler og vinylbelegg på gulv, FiboTrespoplater på vegger, dusjkabinett, god plass til stellebord/kommoder etc., wc, baderomsinnredning med fire underskap, to speilskap og speil med integrert lys. Stor bod med parkett på gulv. Soverom med to doble garderobeskap, parkett på gulv, persienner i vindu og tapetserte vegger. Soverom2 med parkett, dobbelt garderobeskap, persienner i vindu og tapetserte vegger. Utvendig stor bod til terrasseområdet. Boda har vindu. Carport: Carport med gjennomgang (sidedør) til terrasseområdet. - Boligen holder fin standard. Det er stort sett eikeparkett på gulver og fint tapetserte vegger. Flotte innredninger og lyse og innbydende farger. - Sentralstøvsuger - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Varmepumpe og vedovn i stua - Takrenner tilkoblet dreneringsrør.

Beliggenhet

Fint beliggende på det nye byggefeltet i Isvik, Skjold - tidligere kaldt Isvik Hageby 4. Området består stort sett av nyere eneboliger med noen noen leiligheter og delte boliger. Mange barnefamilier i nærområdet. I gangavstand fra boligen finner en alt en trenger. Fra skole, barnehage, butikk, bank, cafè, kirke og ikke minst et stort idrettsanlegg som nå gjennomgår en betydelig oppgradering sponset fra lokale næringslivsaktører som bl.a. Haugesund Sparebank. Her blir det laget skatepark, kunstgressbane, sandvollyballbane, løpebane, ny fotballbane, tennisbane, basketballbane samt eksisterende nybygget idrettshall.

Adkomst

Eiendommen ligger i det som tidligere ble kalt Isvik Hageby 4 som ligger over E134 med innkjørsel mot høyre etter ca. 200m i retning Vikebygd fra Haugesuund Sparebank i Isvik. Her er skilt merket med "Isvik Hageby I-III" (Skiltet er ikke oppdatert med Isvik Hagby IV). Følg denne veien til en får boligen på venstre hånd helt ytterst på feltet. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Carport. Ellers parkering på egen tomt.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn med glassdør i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette