Sentralt - Lekker 3-roms selveierleilighet - Totaloppussing i 2019 - Matt svart kjøkken - KONTAKT MEGLER FOR VISNING

Karmsundgata 214

Primærrom 47 m²
Bruksareal 47 m²
Tomt 739 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1922
Prisantydning kr 1 400 000
Andel fellesgjeld kr 0
Totalpris kr 1 400 000
Felleskost kr 1 000

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende rom: Gang, bad, stue/kjøkken, soverom x 2. 1 bod i kjeller. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er, som resten av boligen, innredet i smakfulle og tidsriktige farger. Leiligheten ble oppusset i 2019. Stilig matt svart kjøkkeninnredning. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Årstall: 2019. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegger. Varmekabler. Badet ble renovert av fagfolk i 2019, se egenerklæring. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Automatsikringer

Beliggenhet

Sentrum Kort avstand til alt det Haugesund sentrum har å tilby. Dette er leiligheten for deg som ønsker en enkel tilværelse med kort vei til alt det du ønsker i hverdagen. Her ligger det til rette for en urban livsstil hvor du er tett på det som rører seg. Det er kort vei til byens mest populære turområder i "Vangen" og i Djupadalen.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Felles parkering.

Oppvarming

Det er varmekabler på baderommet. Ellers er det mulighet for elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 35 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 36 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette