Sentralt - Lekker 3-roms selveierleilighet - Totaloppussing i 2019 - Matt svart kjøkken

Karmsundgata 214

Primærrom 47 m²
Bruksareal 47 m²
Tomt 739 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1922
Prisantydning kr 1 490 000
Andel fellesgjeld kr 0
Totalpris kr 1 490 000
Felleskost kr 1 000

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende rom: Gang, bad, stue/kjøkken, soverom x 2. 1 bod i kjeller. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er, som resten av boligen, innredet i smakfulle og tidsriktige farger. Leiligheten ble oppusset i 2019. Stilig matt svart kjøkkeninnredning. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Årstall: 2019. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegger. Varmekabler. Badet ble renovert av fagfolk i 2019, se egenerklæring. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Automatsikringer

Beliggenhet

Sentrum Kort avstand til alt det Haugesund sentrum har å tilby. Dette er leiligheten for deg som ønsker en enkel tilværelse med kort vei til alt det du ønsker i hverdagen. Her ligger det til rette for en urban livsstil hvor du er tett på det som rører seg. Det er kort vei til byens mest populære turområder i "Vangen" og i Djupadalen.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Felles parkering.

Oppvarming

Det er varmekabler på baderommet. Ellers er det mulighet for elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette