Moksheim Brygge - Strøken, innflytningsklar leilighet med beliggenhet til sjøen - Heis og garasjeplass!

Moksheimsjøen 5

Primærrom 74 m²
Bruksareal 81 m²
Tomt 5399 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2008
Prisantydning kr 1 990 000
Andel fellesgjeld kr 0
Totalpris kr 1 990 000
Felleskost kr 2 616

Beskrivelse/detaljer

Strøken, innflytningsklar leilighet med enkel adkomst i byggets første etasje. Parkering i garasjeanlegg med heis eller parkering like utenfor inngangsdøren. Luftig takhøyde på 2,5 m og inneholder gang, bod, 2 soverom, bad, vaskerom og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Byggeår 2008 og videre velholdt leilighet gir god standard. Utgang fra stue/kjøkken til delvis overbygd terrasse. Lave omkostninger, ingen dokumentavgift. En leilighet og beliggenhet som bør ses for korrekt inntrykk! Velkommen på vising av Moksheimsjøen 5!

Innhold / standard

På bakkeplan i bygg med heis og inneholder: Vindfang, gang, bod, 2 soverom, vaskerom, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Vindfang med grå fliser på gulv med varme og lyse vegger med fliselagt kontrastvegg ønsker deg velkommen inn i denne strøkne leiligheten og Moksheimsjøen 5. Her har en skoskap på vegg som medfølger i handelen. Videre kommer en til luftig gang med plass til oppheng for klær. Sikringsskap med automatsikringer. Svært romslig hovedsoverom med stort gulvareal. Her har en god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode og med 2,5 garderobeskap. Soverom 2 med plass til seng og med garderobeskap. Bod har vært brukt som kontor, men er regnet som bruksareal i salget. Flott, helfliset bad med lyse fliser på vegg og varmekabler i gulv. Vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, dusjkabinett og speil med belysning og to overskap. Skyvedør fra bad til mindre vaskerom med varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Fra gang kommer en til svært romslig stue med store vindusflater for godt med naturlig lys. I dette rommet legger en spesielt godt merke til den gode takhøyde på 2,5 m. God plass til stor sofa og med veggfeste til tv som medfølger salget. Utgang til fliselagt og overbygd terrasse med utsikt mot sjøen og Avaldsnes. Terrassen ligger lunt til mellom de to byggene i Moksheim Brygge. Mulighet for gass-kobling. På kjøkkenet har en plass til spisebord med utsikt til sjøen. Det er satt inn Schmidt kvalitetskjøkken med lyse fronter og fliser mellom under- og overskap. Integrert mikro, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Medfølgende side-by-side kjøleskap. Parkering i 2. etasje merket med 26 - gjest. Bod er tredje på høyre side i rommet, i 3 etasje og på 5 kvm. - Leilighet som ble oppført i 2008 som holder god standard. - Lik parkett i gang, soverom, stue og kjøkken gir fin helhet. - Det er lyse veggflater, sikringsskap med automatsikringer. - Belysning i stue og ny dimmer til belysning kjøkken 2017. - Pusset opp gang med fliser og ny varmekabler i ca. 2016. - Installert lameller på vindu i stue og på kjøkken i ca. 2015. - Malt alle vegger/tak i leiligheten utenom sov 1/bad i 2015. - Innlagt alarm samt tv og internett fra leverandøren Get.

Beliggenhet

Prosjektet Moksheimsjøen og leiligheten har fantastisk beliggenhet helt i sjøkanten. Her bor en maritimt med god kontroll på båttrafikken langs innseilingen til Haugesund. Med beliggenhet helt til sjøen, mot vest og med utsikt utover sjøen, vil det hver dag lages et flott bilde like utenfor leiligheten. Fra leiligheten er det kort avstand til Norheim og Oasen storsenter. Her har en det en skulle trenge av fasiliteter i en rekke butikker, legesenter, bank, tannlege, treningssenter og en rekke andre fasiliteter. Fra leiligheten har en kort kjøreavstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet.

Adkomst

Passer Oasen storsenter og følg veien på Vormedalsvegen sørover. På høyre side vil en få Moksheimsjøen. Følg veien nedover å ta første vei til høyre. Følg veien og parker på stor parkeringsplass. Leiligheten ligger som innerst leilighet mot fjellet på bakkeplan. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje eller like utenfor inngangsdøren.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad/vaskerom. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Isbit-funksjon kjøleskap fungerer ikke. - Varmelamper terrasse fungerer ikke.

Omkostninger

Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Total kr 7 063

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette