Sævelandsvik - Enebolig m/garasje, stor tomt i rolige og landlige omgivelser.

Naravegen 62

Primærrom 161 m²
Bruksareal 223 m²
Tomt 1238 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 5
Soverom 3
Byggeår 1971
Prisantydning kr 1 550 000

Beskrivelse/detaljer

- Enebolig med stort potensial - Garasje i kjeller. - Innredet delvis i kjeller, 1 etasje og mulighet å innrede loftetasje. - Beliggende i rolige omgivelser i Sævelandsvik. - Kor vei til barnehage og barneskole. - Stor tomt.

Innhold / standard

Boligen inneholder: Kjeller: garasje, vaskerom, stue, gang og kjøkken. Hovedetasje: gang, 3 soverom, baderom, wc, kjøkken og stue. Loft er uinnredet. Det meste i boligen er fra byggeår og alder tilsier at det meste bør skiftes ut. Boligen sees derfor på som et totalrenoverings objekt. De fleste rom har belegg på gulv og tapet på veggene. Stue med vedovn og store vinduer med fin og landlig utsikt. Kjøkken med kjøkkeninnredning fra byggeår. Det er 3 soverom i 1. etasje. Hovedsoverom har utgang til balkong. Baderom har belegg på gulv og tapet på veggene inneholder badekar og vask i seksjon. enkelt wc rom. Stue med kjøkken i kjeller. Kjøkkeninnredningen er fra byggeår. vaskerom er uinnredet. Egen utgang ut fra kjeller. Trapper opp til uinnredet loft.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i rolige omgivelser i Sævelandsvik. Kort vei til barnehage og barneskole.

Adkomst

Følg RV-47 sørover. Ta første veg til høyre etter at du har passert Statoil-stasjonen i Sævelandsvik inn på Sevlandvegen. Ta så 3.veg til høyre inn på Naravegen. Følg vegen ca 400 meter sving så til høyre, følg vegen til du får boligen venstre side.

Parkeringsforhold

God parkering på eiet tomt.

Oppvarming

Vedovn og elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarene medfølger ikke i handelen. - Det vil bli tinglyst vegrett til gnr 11 bnr 175. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette