VISNINGSHELG! Haugesund - Toppleilighet fra 2015 - Nydelig kjøkken og helfliset bad - 2 garasjeplasser & sommerstue!

Rogalandgata 84

Primærrom 69 m²
Bruksareal 64 m²
Tomt 3292 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2015
Prisantydning kr 3 190 000
Felleskost kr 2 234

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar og nyere toppleilighet med attraktiv endebeliggenhet. Sentral beliggenhet i prosjektet Grindesvingen gir kort gangavstand til sentrum og alt som medfølger. 2 faste garasjeplasser og heis opp til leiligheten. Inneholder gang, vaskerom, bad, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Solrik terrasse med sommerstue fra 2017. Velkommen på visning av Rogalandgata 84!

Innhold / standard

I 3. etasje og inneholder: Gang, vaskerom, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Vaskerom ligger like ved inngangsdøren, praktisk! Vaskerom har belegg på gulv, sluk og malte vegger. Her finner en anlegget for den balanserte ventilasjonen, varmtvannstanken, rørskapet, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Soverom 1 er innredet med enkeltseng og garderobeskap. Flott, helfliset bad med lyse, moderne flisevalg i grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Varmekabler i gulv. Pen, hvit baderomsinnredning, overskap med speil, badekar med dusj, vegghengt toalett og downlights i tak. Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med plass til mindre spisebord og stort sofahjørne. Vindusflater mot øst, sør og vest sørger for godt med naturlig lys inn i rommet og en god romfølelse. Utgang fra stue til terrasse og sommerstue. Herlig sommerstue på ca. 9 kvm med 2,5 m takhøyde. På terrassen og fra sommerstuen kan en nyte solrik dager med sol fra tidlig dag til utpå kveld. Tiltalende Drømmekjøkken levert av Friestad med mørke grå underskap og lyse grå overskap. Moderne og friskt! Kjøkkenet har god benkeplass og videre integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, platetopp og komfyr. Utsikt fra kjøkkenet mot Vardafjell og naturen. - Nyere leilighetskompleks og leilighet oppført i 2015. - En innflytningsklar, nyere leilighet med liten slitasje. - Parkett på alle gulv, oppgradert til hvit-tonet parkett i gang, stue og kjøkken. - I leiligheten er det ekstra takhøyde på soverommene, i stue og på kjøkken. - Beliggende som endeleilighet gir ekstra lys og vinduer mot sør. - Flott, helfliset bad oppgradert med overskap og badekar med dusj. - Nydelig kjøkken fra Friestad med moderne fronter og som er oppgradert med ekstra høyskap, integrert kjøleskap og oppvaskmaskin. - Det er lagt opp internett/tv-punkt på soverom 2 og i stue. - Det er rør-i-rør system, sikringsskap med automatsikringer og balansert ventilasjon i leiligheten. - Påkostet med sommerstue i 2017 utført av Vårvik Glas & Reparasjon.

Beliggenhet

Prosjektet Grindesvingen har flott og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Like utenfor sentrumskjernen og med Haugesund stadion som nærmeste nabo. Leiligheten ligger fint plassert på ende, i øverste etasje med fritt utsyn og med gode solforhold fra tidlig dag til langt på kveld. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Rogalandsgata sørover og passer Haugesund stadion på venstre side av veien. En vil da få leilighetskompleksene som første på høyre side av veien etter stadion. Følg veien og Rogalandgata 84 ligger i bygget og med oppgang helt mot sør. Leiligheten ligger i tredje etasje også mot sør, på enden. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

2 faste biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg. Parkering merket med 36.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette