Beverskaret - Lys, praktisk og velholdt 3-roms selveier med garasje. Fantastisk utsikt.

Beverskaret 14

Primærrom 67 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 4797,9 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 250 000
Felleskost kr 1 722

Innhold / standard

Strøken, nyere og innflytningsklar leilighet som er delikat og tidsriktig innredet. Meget praktisk og god planløsning. Egen inngang fra bakkeplan. Inneholder gang med garderobeplass. Vaskerom med fliser på gulv, utslagsvask, varmtvannsbereder og sentral for balansert ventilasjon. 2 gode soverom med skapplass. Fliselagt bad/wc med gulvvarme, flott servantskap, vegghengt toalett og dusj. Åpen kjøkken/stueløsning. Lekkert Designa kjøkken med rikelig av skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. God plass for sofagruppe og spisestue. Vinduer fra gulv til tak gir fantastiske lysforhold og bringer utsikten inn i stuen. Listefri overgang mellom vegg og tak. Leiligheten har innlagt bredbånd (Altibox), vannbåren varme, flott eikeparkett, balansert ventilasjon m.m. Vinduer mot vest har automatisk solskjerming. I tillegg har en garasjeplass og stor bod på ca. 10 kvm med god lagringsplass.

Beliggenhet

Leiligheten har flott og fri beliggenhet i det andre byggetrinnet i Beverskaret i le for nordavinden. Fritt utsyn mot vest. Turløype opp til Vardafjellet som kan skilte med flott natur, turløyper i byheiene, historie og panoramautsikt over Haugesund. Ellers kort spasertur opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass. Fra Beverskaret har en kort avstand til det meste i- og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger.

Adkomst

Fra Spannavegen, kjør inn ved Kiwi. Hold mot høyre og Fjellmyr. I første kryss, ta vei til venstre og deretter til venstre igjen. Kjør et kort stykke nordover og Beverskaret vil komme på høyre side av veien. Leiligheten ligger mot nord i bygg nummer 2 i første etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

En oppstillingsplass i lukket garasjeanlegg. For øvrig gjesteparkering.

Oppvarming

Varmepumper henter energien fra jordvarme og produserer varmtvann som sendes ut til den enkelte leiligheten, både som gulvvarme og til forbruksvann. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er automatisk solscreen på vinduene. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 56 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 57 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette