Prosjektert bolig med herlig og fri endebeliggenhet - 2 bad, 1(2) stuer og 4 soverom - God standard!

Vestre Kringsjå 8

Primærrom 119 m²
Bruksareal 122 m²
Tomt 741,00 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 4
Byggeår 2020
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

To prosjekterte halvparter av en vertikal tomannsbolig er nå for salg i Vestre Kringsjå. Her bor en på familievennlig boligfelt på endetomt med gode solforhold og fritt utsyn. Prosjektert innholdsrikt med god planløsning som rommer hall, bod, 2 bad, 4 soverom, mindre tv-stue og åpen kjøkken/stueløsning. Ved interesse, kan en flytte inn i en splitter-ny bolig med god standard i løpet 2020. Tomten Vestre Kringsjå 8 kan fritt besiktiges!

Innhold / standard

1. etasje: Bod, hall/mindre tv-stue, 3 soverom og bad med vaskerom. 2. etasje: Gang, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Se vedlagt leveransebeskrivelse i den komplette salgsoppgaven.

Beliggenhet

Vestre Kringsjå har flott, fri og solrik endebeliggenhet på feltet i naturskjønne omgivelser. Her bor en i et barne- og familievennlig boligfelt omgitt av vakker natur. Ligger solrikt til med sol stort sett hele dagen. Fra eneboligen har en gangavstand til Sveio sentrum med alle fasiliteter som medfølger. Turmuligheter like ved. Kort avstand til flott 18 hulls golfanlegg, Haugaland Golfbane, med driving range og tilhørende treningsområder.

Adkomst

Fra golfbanen følg skiltning til Vestre Kringsjå. En tar til venstre like før golfannlegget og ta deretter første vei til høyre. Følg veien og ta andre vei til venstre. En vil da få tomten som andre tomt på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i gruset gårdsrom.

Oppvarming

Peisovn. Varmekabler hall og bad 1. etasje. Varmekabler på bad 2. etasje. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 5 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 6 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette