VISNING 12/01! Sentralt beliggende leilighet med 4 soverom - God standard - Delvis overbygget balkong

Vidars gate 31 D

Primærrom 83 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 40724 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 4
Etasje 4
Byggeår 1962
Prisantydning kr 1 375 000
Andel fellesgjeld kr 227 158
Totalpris kr 1 602 158
Felleskost kr 4 562

Beskrivelse/detaljer

- Sentralt beliggende leilighet i toppetasje - Vestvendt og solrik delvis overbygget terrasse - Leiligheten har 4 soverom - Romslig og nylig oppusset med herlig takhøyde - Vedfyr - Flott nyere kjøkken - Fullfliset bad - Gode oppbevaringsmuligheter i boder - Gangavstand til det aller meste! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, soverom x 4 stk og stue/kjøkken. Lys og pen 5-roms leilighet med kort avstand til sentrumskjernen. Leiligheten er pusset opp, og fremstår som tidsriktig og moderne. Flotte og tidløse fargevalg leiligheten gjennom. Fullfliset bad med pen hvit innredning, dusjnisje og varmekabler i gulv. Lekkert nyere kjøkken med integrerte hvitevarer (frittstående kjøleskap). Hvitevarer medfølger handelen. På kjøkken har selger nylig også fått satt inn ny benkeplate, og lagt nye gulv. Lyst og trivelig rom. Stor stue med naturlig spisestuedel innerst i rommet. Her er det også lagt nye gulv. Malte vegger og spotter i tak. Utgang fra stuen til delvis overbygget balkong. Leiligheten har hele 4 soverom. Alle fire er lyse og trivelige. Hovedsoverom av riktig god størrelse, med god plass for garderobeløsning. Godt med plass for lagring i bod i kjeller.

Beliggenhet

Blokken ligger tilbaketrukket til i ett rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Leiligheten har fri beliggenhet i øverste etasje. Terrassen er både vendt mot gode solforhold og med flott utsikt. Kjekk og sentral beliggenhet med kort avstand til de fleste fasiliteter. Like ved har en stort treningssenter, barnehage, bowling, bensinstasjoner og en rekke butikker. Spasertur ned til Høyskolen Stord/ Haugesund og Haugesund sentrum med alt som medfølger. Kort kjøretur til alt på Haugelandet både sentrum, Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Godt med parkering på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning og medlemmer i borettslaget vil være felles ansvarlige for felles gjeld.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 188
Total kr 8 048

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette