Enebolig i ett med naturen - Romslig tomt med stor planert parkering - Båtfeste og nærhet til fjorden

Haglandsvegen 127

Primærrom 110 m²
Bruksareal 147 m²
Tomt 1550,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1958
Prisantydning kr 1 990 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, bad, stue og kjøkken. 2. Etasje: 4 soverom. Kott. Adgang til loft med god plass til oppbevaring. Det er egen kjeller som inneholder vaskerom, innredet rom, bod, gang og rom tiltenkt for fremtidig bad hvor det lagt klar for vann og avløp. Utendørs: Anneks innredet til utestue.. Planert uteområde hvor det tidligere har vært planer om trippelgarasje. 2 store terrasser. Oppbevaringsmuligheter under terrassen. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse. Det ene soverommet har utgang til terrasse med fin utsikt. Hvitt kjøkken fra Ikea med profilerte fronter. Spiseplass ved kjøkken. Kjøkkenet har Miele hvitevarer, og det er integrert: komfyr og platetopp som var nye i 2018 Oppvaskmaskin medfølger også i handelen. Det er totalt 4 soverom i boligen. Badet er utstyrt med fliser på gulv og plater på vegger. Det er både boblebadekar og eget dusjkabinett på badet. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Alarm installert fra Sektor Alarm - Tekniske oppgraderinger utvendig: nyere kledning og en del nye vinduer. Kun 2 gamle vinduer i tillegg til gamle vinduer i kjeller. - Rør i rør system i hele huset. - Vannklosett med eget renseanlegg. - Sentralstøvsuger - Automatsikringer

Beliggenhet

Hagland i Haugesund kommune. Landlig og flotte omgivelser ved Viksefjorden. Ca. 10 km til Haugesund sentrum og det Haugesund har å tilby. Eiendommen tilhører Saltveit skolekrets, 1-7 trinn, og det er gratis skoleskyss til denne skolen. Det er også barnehage i samme området.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Stort planert gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Det er også vedovn i stue, samt varmekabler i gulv på yttergang og bad. Ellers er det elektrisk oppvarming vind panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 49 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 50 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette