Skåredalen - Tiltalende enebolig - God standard - Utsikt - Solrik 50 kvm terrasse, enkel- og ny dobbelgarasje!

Skjoldavegen 228

Primærrom 119 m²
Bruksareal 162 m²
Tomt 1082,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1958
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar enebolig som har flott og solrik beliggenhet høyt i terrenget med utsikt mot Djupadalen. Inneholder vindfang, hall, bad, 3 soverom, mindre loftstue, stue og kjøkken. God standard med glasserte tak-panner, oppusset bad, tiltalende kjøkken, oppusset stue og tidsriktige overflater. Flytt rett inn. Opparbeidet tomt på 1082 kvm med gårdsrom, enkel garasje med lagringsloft, stor garasje på 50 kvm, stor hage med potensiale og terrasse på 50 kvm med upåklagelige solforhold. Barne- og familievennlig beliggenhet i Skåredalen med nærhet til flotte turområder, barnehage og skoler. Velkommen på visning av Skjoldavegen 228!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, hall, soverom, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i Skjoldavegen 228. Her er det lagt fliser på gulv og det er lyse vegger. Tidsriktige fargevalg er gjennomgående gjennom hele eneboligen. Like ved finner en eneboligens bad som er av god størrelse. Badet kan skilte med 60x60 fliser på gulv med varme, lyse vegger og det er led downlights i tak. Vegghengt toalett, speil på vegg, hvit baderomsinnredning med to vasker. Dusjkabinett med dyser i rygg, hånddusj og rainshower. I rommet er det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Mekanisk avtrekk. Romslig hall med godt gulv-areal hvor det er satt inn stor skyvedørsgarderobe med speil-fronter. Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, garderobe og to nattbord. Svært luftig stue med store vindusflater for godt med naturlig lys. En-stavs parkett på gulv og friske fargevalg på vegger. I rommet har en god plass til stort sofahjørne og spisebord for alle anledninger. Peisovn sørger for god oppvarming og hyggelig stemning i stuen. Utgang til solrik 50 kvm terrasse. Tiltalende kjøkken med fronter i hvit høyglans og overskap til tak. Integrert oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og kjøl/fryseskap. Moderne ventilator i stål. 2. etasje: Gang/mindre loftstue og 2 soverom. Oppgang til mindre loftstue med plass til sittegruppe og kontor-innredning om ønskelig. Soverommene i denne etasjen har stort gulv-areal og god plass til stor seng. Underetasjen: Disponibelt rom/bod. - Enebolig oppført i 1958 som ble påbygd i 1973. - Eneboligen sin fasade ble sist malt i ca. 2013. - Tak garasje og enebolig med glasserte panner. - Fornyede overflater og lagt fliser i gang i 2018. - Pusset opp bad 2011 og nytt kjøkken fra 2012. - Stue med nytt gulv og nye vegger/tak i 2014. - Malt hall 2010, soverom 2017 og stue i 2015. - Stort vindu og terrassedør i stue fra 2014/15. - Oppusset loftsetasjen med parkett på gulv. - Nyoppført garasje/terrasse på 50 kvm i 2017.

Beliggenhet

Skjoldavegen 228 har attraktiv beliggenhet i populære Skåredalen. Eneboligen ligger høyt til i terrenget med gode solforhold og utsikt mot Djupdalen. En har sol på eiendommen fra ca. 10:00 - 21:30 kveldstid. Her bor en i et rolig, barne- og familievennlig boligområde med barn i alle aldersgrupper. Skåredalen har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Kort gange til nærmeste barnehage og butikk. Kort og trygg gangavstand til nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idrett- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldergrupper (2-18 år). Om en ønsker å gå tur med familien eller legge ut på en joggetur har en flotte turområder like ved i Steinsfjellet, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er populær badeplass og samlingsplass sommerstid. Strategisk plassert med kort avstand til Haugesund sentrum, Raglamyr og innfartsvei i E134.

Adkomst

Fra Haugesund følg Skjoldavegen østover forbi Djupadalen. Etter å ha passert Djupadalen og bomringen ta andre vei til venstre innpå Rindå. Ta deretter vei til høyre og en får Skjoldavegen 228 som tredje enebolig på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i gårdsrom, enkel garasje eller i nyoppført garasje på ca. 50 kvm.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette