Velholdt 4-roms leilighet i 2. etg. nær skiløypene - lukket parkering

Seljestad Apartments snr 11

Primærrom 66 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 10228 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2008
Prisantydning kr 1 950 000
Felleskost kr 1 863

Beskrivelse/detaljer

- Leilighet i 2. etasje med 3 soverom, god standard og gode løsninger. Påkostet bad og kjøkken med integrerte hvitevarer og parkering i lukket anlegg. Lysløype og mange preparerte løyper i nærheten samt under 10 minutters kjøreavstand til Røldal skisenter. - Vaktmestertjeneste - Gode parkeringsmuligheter i lukket garasjeanlegg. - Selges møblert. Felles: - Dame- og herregarderobe med badstu og trimrom. - TV-stue med stor sofa, bordtennisbord, TV og playstation. - Gjesterom for overnatting. - Smørebod.

Innhold / standard

Felles inngang. Gang med fliser og varmekabler i gulv. Flislagt bad med varmekabler i gulv, vegghengt toalett, baderomsseksjon med tre underskap, speil med integrert lys, dusjkabinett, wc, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt spotter i tak. Soverom1 med køyseng med halvannen seng nede og enkel oppe. Eikeparkett og dobbelt garderobeskap. Fastmontert gardinstang og gardiner. Panelovn. Soverom2 med eikeparkett på gulv, køyseng med enkel seng nede og oppe, dobbelt garderobeskap, panelovn, fastmontert gardinstang og gardiner, luke i himling med nedtrekkbar trapp til lagringsloft. Dobbelt soverom med eikeparkett, to doble garderobeskap, panelovn og fastmontert gardinstang med gardiner. Stue/kjøkken med åpen løsning, eikeparkett og varmekabler, flott vedovn med glassdør i front og på sidene, utgang til terrasse mot sør, lameller i vindu, gardinstenger og gardiner (medfølger). Kjøkkeninnredningen har innebygget oppvaskmaskin, stekeovn, micro, keramisk koketopp, kjøleskap og frys, oljet heltre benkeplate med halvannen nedfelt vask, oljet panel mellom innredningene. Panelovn og spotter i tak. Utebod like ved leiligheten. Parkering i underetasje i begge fløyer. Fast plass til leiligheten merket med nummer 11. Det er også ekstra gjesteparkering i parkeringsanlegg. - Selges fullt møblert med senger, spisebord med 6 stoler,, hjørnesofa, 2 lesestoler hvorav den ene med puff, kommode, TV benk og TV, vaskemaskin og integrerte hvitevarer, 4 stoler og kaffebord med puter til terrassen. - Panelte vegger i hele leiligheten. Velholdt og fin leilighet. - Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Stilig hvit innredning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som kombinert kjøl/frys, platetopp, stekeovn, micro-ovn og oppvaskmaskin. - Badet holder god standard og er flislagt. Varmekabler, vegghengt toalett og dusjkabinett. Vaskemaskin og tørketrommel følger med. - Meget praktisk med varmekabler og fliser på gulv i entrè/gang. Eikeparkett på soverommmene og i stue/kjøkken. Lameller i vinduer i stua. - Elektrisk portåpner til garasjeanlegg.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i 2. etasje og adkomst fra fremsiden og midten av bygget. Leilighet nr. 11. Mange turmuligheter i nærheten bla. topptur til Kyrkjenuten, fottur til Ruklenuten eller Simlebu, familietur rundt Oddavarden eller Storevarden som den egentlig heter, skitur fra Røldal mot Seljestadjuvet. Lontjørn skistadion mot vest. Her finner man preparerte skispor og en egen skiskytterstadion. Like ved leiligheten er det preparerte løyper fra Korlevoll skistadion med lysløype som er åpen til kl 22 hver kveld og opp til høyfjellet. Fint for familier og mosjonister med aktivitetsbakke nær varmestue. Kort kjøretur til alpinsenter i Røldal med to stolheiser. Røldal skisenter finnes kun ca 7,5 km fra leilighetskomplekset. Med sine store snømengder og to stolheiser er skisenteret blitt et populært vintersportsted for folk i alle aldre. Røldal Skisenter kan tilby noe for enhver smak, enten du trives best i de grønne løypene, søker utfordringer i bratthengene eller foretrekker løssnøkjøring. Stolheisene transporterer alle opp i anlegget. Her er nybegynnerheisen med varmestue like ved et fint utgangspunkt for barnefamilier og nybegynnere. For de mer erfarne er det fire skitrekk til. Anlegget har til sammen seks heiser. De øverste skitrekkene ender på 1284 m.o.h. Kommunesenteret Odda finnes ca. 25km fra leilighetskomplekset. Her finnes et bredt utvalg av butikker og andre kulturelle tilbud. Herfra er det kort tur til Tyssedal som er startpunktet for fjelltur til Trolltunga – en nypopulær turistmagnet med muligheter for helt unike bilder. Nærmeste dagligvarehandel er Joker i Skare som ligger ca. 5 minutter fra leiligheten.

Adkomst

Følg E134 østover forbi avkjørsel til Solfonn og videre opp i retning Korlevoll. Avkjørsel kommer da etterhvert på venstre hånd. Leiligheten er skiltet og man ser skiltet fra avkjørselen.

Parkeringsforhold

Egen parkering i lukket garasjeanlegg. Gjesteparkering også i lukket anlegg.

Oppvarming

Vedovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Tørketrommelen følger ikke med i handelen. - Pga. en takskade som ble utbedret i 2017 betaler hver enkelt seksjon kr. 1300 ekstra i fellesutgifter pr. mnd i 2018. Fom. 01.01.2019 vil felleskostnadene reduseres til kr. 1863,- pr. mnd.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Eierskiftegebyr kr 5 650
Total kr 6 872

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette