VISNINGSHELG! Vormedal - Tidsriktig bolig med rolig og familievennlig beliggenhet - byggeår 2000 - 2(3) soverom - sjøutsikt mot Karmsundet - solrikt uteområde!

Moksheimåsen 63 A

Primærrom 108 m²
Bruksareal 116 m²
Tomt 685 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2000
Prisantydning kr 2 390 000

Visning

28. september 2018 kl. 15:00 til 20:00

29. september 2018 kl. 11:00 til 18:00

30. september 2018 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Vertikal halvpart av tomannsbolig med fri beliggenhet, utsikt mot sjøen og Karmsundet. Kjekk planløsning i boligen som inneholder vindfang, gang, bad, vaskerom, 2(3) soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Utvendig bod, lagring under trapp og stort lagringsloft. Boligen holder normalt god standard med tidsriktige fargevalg og byggeår 2000. Barne- og familievennlig beliggenhet på Vormedal med gangavstand til barnehage, skoler, butikk og flotte turområder i Norheimskogen. Velkommen på visning av Moksheimåsen 63A!

Innhold / standard

I første etasje: Vindfang, gang, bod, vaskerom, bad og 2 soverom. Vindfang med fliselagt gulv og nymalte, tidsriktige vegger ønsker deg velkommen inn til Moksheimåsen 63A. I stor skyvedørsgarderobe med oppheng, hyller og knagger har en god plass til alt en skulle ha av sko- og annet yttertøy. Videre til gang med nylagt gulv med flisemønster og igjen, tidsriktige fargevalg som er gjennomgående gjennom hele boligen. Flytt rett inn! Vaskerommet i denne etasjen har belegg på gulv og tapetserte vegger. Rommer varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og oppbevaringsplass i to hyller og overskap. Bod tidligere brukt som walk-in-closet. Flott og romslig bad med fliselagt gulv, varmekabler og hvite baderomsplater på vegg. Tiltalende baderomsinnredning, to overskap, speil, toalett og dusjkabinett. Begge soverommene i denne etasjen er av romslig størrelse, hovedsoverom med plass til dobbeltseng samt utgang til terrasse og hage. I andre etasje: Åpen kjøkken/stueløsning (eventuelt et soverom nr. 3). Stor kjøkken/stueløsning med gråtonet, tidsriktig laminat på gulv i hele etasjen og friske, herlige fargevalg på vegger. Store vindusflater for godt med naturlig lys inn i denne romslige etasjen. God plass til spisebord, stort sofahjørne og ekstra spisebord på kjøkkenet. Fra stuen og spisestue har en utsikt mot Karmsundet, sjøen og Avaldsnes. Utgang til terrasse med samme utsikt og gode solforhold. Peisovn deler fint opp mellom stue/kjøkken, gir god oppvarming og sørger for koselig stemning i rommet. Solid kjøkken med brunlige fronter og mosaikkfliser mellom under- og overskap. Medfølgende hvitevarer i side-by-side kjøleskap med vann- og isbitfunksjon (2015), platetopp, komfyr og oppvaskmaskin (2016). - Tidsriktig, innflytningsklar bolig bygd i 2000. - Boligens fasade og bod ble sist malt i 2017. - Ny innredning, speil, overskap og dusj 2017. - Malt alt av listverk i boligen fra 2014-2018. - Malt alle rommene i boligen fra 2014-2018. - Alle innerdører i boligen ble malt i 2014. - Lagt nytt gulv i gang første etasje i 2017. - Hovedsoverom fikk lagt nytt gulv i 2014. - Nytt tidsriktig gulv i stue/kjøkken i 2017. - Det er satt opp ny bod under trapp i 2017.

Beliggenhet

Moksheimåsen 63A har svært barne-og familievennlig beliggenhet i rolig gate uten gjennomgangstrafikk på Vormedal. Boligen ligger høyt og fritt til i terrenget som gir gode solforhold og utsikt mot Karmsundet, sjøen og Avaldsnes. Her bor en barne- og familievennlig med barn og unge i alle aldre i nabolaget. Fra boligen har en gangavstand til barnehage, barneskole og Vormedal ungdomsskole med basseng. Ønsker en koselig spasertur eller rett og slett en treningsøkt, har en flott turområde i Norheimskogen like ved. Attraktivt boligområde med en rekke nyetablering de siste årene. Ny dagligvarebutikk innenfor kort gangavstand og gode bussforbindelse videre til Oasen storsenter og resten av Haugalandet. Svært gunstig plassering med tanke på det nye tunnelsystemet Håvik, Raglamyr, Kårstø. Ellers har en kort kjøreavstand til Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Følg Vormedalsvegen sørover mot Vormedal. Ta av veien til venstre ved nyoppført bygg med Coop Xtra. Følg veien oppover og ta femte vei til høyre. Følg veien rett frem gjennom sving til venstre og en vil få Moksheimåsen 63A som andre på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter i asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hver enkelt seksjon har egen utvendig forsikring. Sameiet har ingen fellesutgifter. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette