Stor (101 kvm) selveierleilighet med 3 soverom - Sentral beliggenhet - Byggeår 2000

John Risøens gate 121

Primærrom 101 m²
Bruksareal 101 m²
Tomt 451,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2000
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 323

Innhold / standard

Stor leilighet på over 100 kvm med bla. 3 soverom en stor og romslig stue som er enkel å møblere. Bygget var nytt i 2000 og har standard deretter. Leiligheten ligger meget sentralt til i Haugesund og har gangavstand til alt det sentrum har å tilby. Det er parkering til leiligheten i felles gårdstun som deles med de andre leilighetene. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom: Vindfang, gang, hovedsoverom, soverom, soverom, bad, stue, kjøkken og vaskerom. Beskrivelse av innhold og standard: Stor og romslig stue med god plass til både spisebord og sittegruppe. Stuen har utgang til terrasse som er vendt mot sør og har gode solforhold. Stort og romslig kjøkken. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp og komfyr. Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 3 soverom i leiligheten. Badet er helfliset og har dusjhjørne. Varmekabler i gulv. Separat vaskerom med utslagsvask og opplegg til vaskemaskin.

Beliggenhet

Risøy - en av Haugesunds to sentrumsøyer. Fra Risøy er det kort gangavstand til Haugesund sentrum med alt det byen har å tilby. Gjør deg klar for en urban tilværelse og dra nytte av byens fasiliteter og tilbud.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i felles gårdstun.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 44 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 45 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette