Stor bolig med garasje og kjekt uteområde på baksiden

Skuggaberg 26

Primærrom 111 m²
Bruksareal 119 m²
Tomt 692 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2006
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Inneholder bl.a. hall, vindfang med sidedørsutgang, 2 soverom, vaskerom, bod og fint bad med varmekabler. 2. etasje har 1 soverom og stue/kjøkken med utg. terrasse. Kaldloft. - Flott integrert gassovn i stua, nydelig og praktisk kjøkken med høy standard, balansert ventilasjon med varmegjenvinning m.m. - Fin beliggenhet på Moksheim med gangavstand til Coop Extra butikk, turområder, barnehage og skoler.

Innhold / standard

Støpt platting foran inngangsdør og inngang til gang med laminatgulv og trapp opp til hovedetasjen. Soverom1 med panelovn, laminat og to garderobeskap. Soverom2 med laminatgulv og panelovn. Gang med sidedørsutgang. Vaskerom med belegg på gulv, sluk, utslagsvask, heltre benkeplate med utslagsvask og skap og skuffer under. Balansert ventilasjonssystem er plassert her. VVB. Det er fjernet en dør mellom vaskerommet og inn til bod, enn døra medfølger og ny eier kan gjøre som hen vil. Boda er innredet som et garderoberom med laminatgulv og godt oppheng og hyller for sko og klær. Integrerte rør for sentralstøvsuger kommer ned hit, men eier har ikke montert montor. Bad med belegg på gulv, varmekabler, wc, dusjkabinett, baderomsinnredning med fire underskuffer og speilskap med integrert lys. 2. Etg.: Trapp opp til stue med luke med nedtrekkbar stigetrapp til kaldloft (uten gulv). Soverom3 med laminatgulv, panelovn og dobbelt garderobeskap. Stue/kjøkken i vinkel med åpen løsning. Laminatgulv. Panelovn. Flott gassovn integrert i vegg i stua med glassfront. Kjøkkeninnredningen er oppgradert med mer benkeplass, mer skapplass, underlimt vask og integrerte hvitevarer som micro, induksjon koketopp, oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap. Veldig kjekt kjøkken dersom man er glade i å bake eller lage mat sammen med venner eller familie. Tilkobling for gasskomfyr på kjøkken dersom man ønsker det. Utgang fra stua til terrassen som går langs langsida i front og kortsida mot sør/vest. Terrassen foran boligen har tilkoblingsmulighet for gassgrill. Garasje bygget i 2014 på 29 kvm. BTA.: Port med portåpner, støpt gulv, innlagt belysning og stikkontakter, to sidevindu og sidedør. Ekstra lagringsplass i bakkant. Uisolert. Boligen holder bra standard. Hele huset har malt strietapet på vegger. Balansert ventilasjonssystem. Rør-i-rør.

Beliggenhet

Fin beliggenhet på Moksheim med gangavstand til Coop Extra butikk, turområder, barnehage og skoler.

Adkomst

Fra Vormedalsvegen tar man av til Røysvegen i retning Moksheimsåsen og travbanen. Ta av til høyre inn moksheimsåsen og følg veien oppover og ta til høyre inn på Skuggaberg. Man får så boligen på venstre hånd på oppsiden av veien.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad og gasspeis i stuen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 62 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 63 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette