Spanne - Leilighet i øverste etasje med topp utsikt og solforhold - Gjennomgående godt utstyrt - Påkostet

Spannalia 26 D

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 10158 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2013
Prisantydning kr 2 950 000
Felleskost kr 1 499

Visning

22. mai 2019 kl. 16:30 til 17:15

Innhold / standard

Leiligheten inneholder følgende rom: Høy 2. etasje.: Gang, 2 soverom, bad, vaskerom, stue/kjøkken. Carport og utvendig bod. Beskrivelse av innhold og standard: Gjennomgående god standard med hvitvasket eikeparkett og gipset tak uten synlige overganger. Stuen har utgang til terrassen som er solrik og har god utsikt. Her har du et spesielt fint skue på kveldstid. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: ovn, platetopp, micro-ovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin, vinskap og kjøl/frys. Samtlige hvitevarer utenom vinskapet er Siemens. Overskap med belysning og glassdører. Hovedsoverommet er av god størrelse og har to skyvedørsgarderober. Det er 2 soverom i boligen. Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne og stort baderomsmøbel. Leiligheten har separat vaskerom. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sentralstøvsuger - Balansert ventilasjon - Varmepumpe

Beliggenhet

Spannalia For hverdagslogistikken er dette en gunstig plass å bo. Midt mellom Raglamyr og Norheim er det kort vei til 2 store handelssentrum. Det er dagligvarebutikk i «rusleavstand» fra boligen. Kort vei til skoler, barnehage og idrettsanlegg. Det er blant annet barnehage like ved leilighetene. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter rett i nærheten. Spannevatnet like ved og Norheimskogen byr på flott tur-terreng. Leiligheten ligger i 2. etasje, men her er det som å bo i en 3. etasje, da carporten er i underetasjen. Lite innsyn fra de andre leilighetene. Utsiktsbeliggenhet.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I carport og på stor gjesteparkering.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 2 850
Total kr 3 900

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette