VEAVÅGEN - Stor boligtomt/boligområde med barnevennlig, sentral og attraktiv beliggenhet med utsikt og nærhet til sjø.

Østhusvegen 33

Tomt 26973 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 3 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor boligtomt/boligområde på hele 5900 kvm (inkl ball-løkke 2 mål) - Meget sentral, barnevennlig og attraktiv beliggenhet - Vann og kloakk like nedenfor (i Vea Sjoarveg) - Flott sjøutsikt - Sjelden mulighet - Store muligheter for den rette kjøper - Tomten består av 2 bruksnummer og flere teiger (totalt 26973 kvm) - Se skisse av 11 eneboliger i rekke i salgsoppgave (krever regulering) - Se skisse til oppdeling 5 eneboligtomter (krever ikke regulering) - Tilleggsteig på kai deles med ca 40 gårdsnummer. -Tilleggsteig i marka LNF område/nedslagsfelt drikkevann. - Ball-løkke er på ca 2 mål (ligger ikke inne i kommuneplan) - Tomten kan fritt besiktiges - Kontakt megler for å stå på interessentlisten

Beliggenhet

Sentral, barnevennlig og attraktiv beliggenhet i nærhet til sjø i Veavågen. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole, idrettsanlegg, kirke, flotte turområder og butikker.

Adkomst

Ta inn mot Veavågen ved kjøpesenteret på Veasletta inn på Austre Veaveg. Følg vegen ca 2 km og ta til høyre like etter barneskolen inn på Østhusvegen. Ta til venstre i neste kryss og så til høyre igjen med en gang. Tomten kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det som står i byggene på tomten medfølger i handelen. Ingen av byggene vil bli vasket ut. - Det er ikke sjekket tilstand eller målt opp arealer på noen av byggene på eiendommen da de ses på som rivningsobjekt og at eiendommen da selges som tomt. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Det oppfordres til å kontakte Karmøy kommune angående hvilke muligheter det kan være med tomten og hvilke rekkefølgekrav som stilles. F.eks om det kan være mulig å omregulere slik at grøntområdet kan justeres/endres. - Se vedlegg i salgsoppgave fra selger. De laget dette etter orienteringsmøte med Karmøy kommune. Arealer oppgitt er omtrentlige og kjøper er selv ansvarlig for evt omregulering eller søknader om til kommunen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette