Buavåg- Stor ubebygd tomt uten byggeklausul med flott beliggenhet i nyetablert boligfelt- Nærhet til barnehage - Solrik!

Tørressplasset

Tomt 683 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 450 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor ubebyg tomt - Ingen byggeklausul - Flott og landlig beliggenhet i Buavåg - Nærhet til sjø - Gode solforhold - Barnehage like i nærheten - Rolig område - 450.000,- for hver av tomtene i første rekke. (nr. 1 og 2) - 550.000,- for tomten i andre rekke. (nr. 3)

Beliggenhet

En 20 minutters kjøretur fra Haugesund sentrum finner en disse flotte tomtene. Eiendommene har en flott beliggenhet i solrike og naturskjønne omgivelser. Her bor en med naturen og vannet som nærmeste nabo.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det vil ved tinglysning av skjøte, også bli tinglyst veg og vegrett til samtlige av tomtene like i grenseskillet mellom 52/115 og 52/113. Her vil vegen deles likt mellom disse to tomtene, med ca 1,5 meter bredde inn på hver tomt. Totalt ca 3m bred veg. Det vil også bli tinglyst rett for å trekke vva, strøm ol. Til tomtene.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 11 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 12 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette