Villa med attraktiv og barnevennlig utsiktbeliggenhet - Bad oppusset i 2014 - Fire soverom!

Eidevegen 68

Primærrom 156 m²
Bruksareal 159 m²
Tomt 456,80 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Prisantydning kr 1 890 000

Innhold / standard

Stue: Stuen har en naturlig inndeling i soner og er innredet som spisestue og tv- stue. Adskilt fra kjøkken via doble dører. Kjøkken: Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert bakovn og platetopp. Kjøkkenet er romslig og har god plass til spisebord. Det er åpnet opp mellom kjøkkenet og peisestuen, og i senere tid lagt nytt gulv her. I peisestuen finner man en stor og flott peis. Soverom: Boligen har i dag 4 romslige soverom i andre etasje, hvor det ene i dag benyttes som loftstue. Bad: Badet ble pusset i 2014. Fliser på gulv samt en vegg, og baderomsplater på de resterende veggene. Badet inneholder vegghengt toalett, dusjkabinett og dobbel vask i seksjon. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Eiendommen holder hovedsakelig eldre standard, og en må forvente noe fremtidig oppgradering av tak, renner, deler av trapenel og vinduer. Selger har i løpet av de siste årene pusset opp enkelte overflater samt bad i boligen.

Beliggenhet

Attraktiv og barnevennlig beliggenhet med kort avstand til skole, barnehage, sentrum og kjekke turløyper i Liarlund. Flott utsikt mot sjø!

Adkomst

Følg Austre Karmøyveg østover inn mot Kopervik. Ta til høyre inn på Eidevegen opp mot Karmøyhallen. Ta så første til venstre og eiendommen kommer på vestre side like etter Eide Skole.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Peis i peisestue, to varmepumper i hovedetasjen (den ene varmepumpen er defekt), samt varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 47 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 48 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette