ÅKREHAMN - Stor halvpart av tomannsbolig - 5 soverom - 2 stuer - 2 bad - Meget sentral beliggenhet!

Peravegen 8

Primærrom 201 m²
Bruksareal 208 m²
Tomt 499,80 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 5
Prisantydning kr 3 350 000

Innhold / standard

Første etasje: Gang, bad, vaskerom, kjøkken, stue og soverom. Andre etasje: Gang, fire soverom, bad, stue og to boder. - Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrert stekeovn, oppvaskmaskin samt koketopp. - Romslig stue i begge etasjene. - Boligen har hele 5 romslige soverom. - Helfliset bad i første etasje med vask i seksjon, toalett samt dobbel dusj. - Utgang til overbygget balkong fra loftstue. - Helfliset bad i andre etasje med toalett, badekar, dusjhjørne og vask i seksjon. - Kjekk terrasse i forbindelse med stuen i første etasje. - 2 stk nyere varmepumper

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint og sentralt til i Åkrehamn. Kort avstand til blant annet skoler, barnehager, sentrum, og Åkrasanden.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. 2 nyere varmepumper. Varmekabler i gang og baderom. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer medfølger. Det gis av selger ingen garanti. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 83 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Tinglysingsgebyr e-skjøte kr 187
Total kr 85 107

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette