VISNING MED PÅMELDING 09/04! Tiltalende og godt vedlikeholdt enebolig med kjekk beliggenhet- 4 soverom- Utleiemulighet

Kvernavikvegen 16

Primærrom 167 m²
Bruksareal 200 m²
Tomt 438,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1990
Prisantydning kr 2 990 000

Visning

9. april 2020 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

- Tiltalende og god vedlikeholdt enebolig over to etasjer - Muligheter for utleie i hybel i første etasje - Flott Kjøkken med utbygg fra 2006 - 4 soverom, 2 stuer og 2 bad - Varmepumpe og vedfyr - Usjenert og solrik terrasse - Pent opparbeidede uteområder - Garasje i flukt med bolig - Attraktiv beliggenhet med kort avstand til det meste - Boligen bør besiktiges for korrekt inntrykk! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang m/ trapp, stue, vaskerom, bad og soverom. 2. Etasje: Stue, kjøkken, gang, soverom x 3 stk og bad. Flott og meget god vedlikeholdt familiebolig beliggende i attraktive omgivelser. Boligen har godkjent hybel/leilighet, hvor selger har åpnet opp og benyttet hele boligen. Denne kan med svært enkle tiltak igjen stenges, og fungerer da som en kjekk utleieleilighet. Stort og flott kjøkken som er bygd ut i 2006. Store vindusflater gir en herlig og lys romfølelse, og det er utgang til terrasse. Stor og rommelig innredning med mye plass i skap og skuffer. Store arbeidsflater på kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer (platetopp, oppvaskmaskin, komfyr og mikrobølgeovn). Det er i hovedsak parkett og fliser på de fleste gulv i boligen. Boligen har 2 bad, et i hver etasje. Begge med fliser på gulv og vegg, dusjnisje/kabinett, og praktiske baderomsinnredninger. Varmekabler i gulv på begge bad. Lys og luftig stue, med parkett på gulv, spotter i tak, pene overflater, og utgang til solrik og usjenert terrasseområde. Oppvarming i stue fra vedfyr og varmepumpe. I alt 4 soverom, samtlige av god størrelse. God standard, godt med oppbevaringsplass, parkett på gulv og lyse overflater. Uteområdene fremstår som delikate og pent opparbeidede. Her slipper en unna med minimalt vedlikehold. Solrike terrasseområder, asfaltert gårdsrom, skifer ved inngangsparti, og gressplen. Parkering i rommelig asfaltert gårdsrom og garasje i flukt med boligen.

Beliggenhet

Kvernavikvegen 16 ligger flott til i et rolig og barnevennlig området. Her har man gangavstand til det meste av det man til daglig vil ha behov for. En kort spasertur unna ligger Gardsenteret, flotte turløyper, dagligvarehandel, apotek, frisør, skole og barnehage. Fotballbane og lekeplass for barna like ved. Trygg skolevei til Gard skole, og like utenfor døren ligger Sagatun barnehage. Kort veg til bademuligheter i Kvalsvik, og flotte turmuligheter har man om man benytter Kyststien.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje i flukt med bolig, og rommelig asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 74 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 75 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette