ÅKREHAMN SENTRUM - Lekker toppleilighet på hele 141 kvm - Nydelig utsikt - Livløpsstandard - Høy standard - Bør ses

Esebjør 47 B

Primærrom 141 m²
Bruksareal 141 m²
Tomt 3998 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 4
Byggeår 2018
Prisantydning kr 5 990 000
Felleskost kr 1 445

Beskrivelse/detaljer

- Ny og lekker toppleilighet på hele 141 kvm og alt på ett plan - Meget sentral beliggenhet - Livløpsstandard - Flott utsikt (bør ses for korrekt inntrykk - Så lettstelt som en kan få det - Heis - Sjelden sjanse - Privat garasjeplass (egen parkering på utsiden foreløpig) - Stor privat terrasse m/glassgelender - 3 soverom - 2 lekre helflisete bad + vaskerom - Lekkert HTH-kjøkken m/integrerte hvitevarer - Meget stor og lys stue m/store vindusflater

Innhold / standard

Leiligheten ligger i toppetasjen (4.etasje) og inneholder: gang, 3 soverom, bad m/skjult vaskerom, gjestebad, kjøkken og stue. Boligen er helt ny og holder høy standard, bl.a: - Heis - Rør i rør system - Balansert ventilasjonsanlegg - Lekkert HTH-kjøkken m/integrerte hvitevarer (stekeovn/platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys) - Lekkert helfliset bad m/skjult vaskerom - Lekkert helfliset gjestebad - Meget stor og lys stue m/store vindusflater - Stor og privat terrasse m/glassgelender - Downlights i de fleste rom

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet (i Opel-bygget) i sentrum av Åkrehamn. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker, legevakt, Åkrasanden og kjøpesenter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til høyre i lyskrysset ved Åkra bilimport inn på Rådhusvegen. Ta første veg til høyre inn på Esebjør og hold til høyre i neste kryss. Bygget kommer så på høyre side. Det er så en inngangsdør som leder inn til heis/trapperom.

Parkeringsforhold

Privat garasjeplass på utsiden foreløpig, nord for bygget, inntil permanent innvendig garasjeplass er på plass. Det holdes tilbake kr 100.000,- av kjøpesum til garasjeplass er på plass.

Oppvarming

Varmepumpe og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken (stekeovn/platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys) medfølger - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Leiligheten er under seksjonering som er godkjent hos Karmøy kommune og sendt til Statens kartverk for tinglysing. Det tas forbehold om at seksjonering blir godkjent. - Det er tatt arealkontroll på leiligheten (se tegning i salgsoppgave). Megler har ikke målt opp leiligheten. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Privat garasjeplass på utsiden foreløpig, nord for bygget, inntil permanent innvendig garasjeplass er på plass. Det holdes tilbake kr 100.000,- av kjøpesum til garasjeplass er på plass.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette