Sentralt - 3-roms leilighet - Nyere og påkostet bad - Nyere kledning og tak

Karmsundgata 15 B

Primærrom 66 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 1517 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1953
Prisantydning kr 1 090 000
Andel fellesgjeld kr 438 281
Totalpris kr 1 528 281
Felleskost kr 3 468

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende rom: Gang, soverom, soverom, kjøkken og stue Boder: 2 boder nede. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til balkong som er vendt mot sør Hvit kjøkkeninnredning, der oppvaskmaskin medfølger i handelen. Hovedsoverommet er av god størrelse og har stor skyvedørsgarderobe. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Badet har fliser på gulv og vegger og er totalrenovert. Vegghengt toalett, downlights og dusjhjørne. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet med kort vei til det meste. Firemannsboligen ligger i et område uten gjennomgangstrafikk. Kjekk og sentral beliggenhet med kort avstand til de fleste fasiliteter. Like ved har en stort treningssenter, barnehage, bowlinghall, bensinstasjoner og en rekke butikker. En kort spasertur ned til Høyskolen Stord/Haugesund og Haugesund sentrum med alt som medfølger. Kort kjøretur til alt på Haugalandet både sentrum, Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles eiendom. 12 leiligheter har parkering i carport, disse administreres av styret.

Oppvarming

Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Det er varmekabler på badet. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen. Kun oppvaskmaskin medfølger. Følgende medfølger ikke i handelen: - Lamper: taklampe i stue og på soverom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette