Søre bydel - Flott oppusset andelsleilighet med inngang i første etasje - Lekkert kjøkken og bad - 2 soverom - Balkong!

Valhallgata 7

Primærrom 75 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 3221 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 750 000
Andel fellesgjeld kr 75 765
Totalpris kr 1 825 765
Felleskost kr 3 486

Beskrivelse/detaljer

- Lekker og delikat oppusset leilighet i Søre bydel - Leilighete er over to etasjer - Betydelig oppgradert/renovert - Lekkert bad og kjøkken - Gjennomgående lyse og tidsriktige overflater - 2 soverom - Balkong - Godt med parkering - Sentral beliggenhet - Mulighet for 3 soverom

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Vindfang, kjøkken, stue 2. etasje: Gang, bad og soverom x2. Lekker leilighet med sentrumsnær beliggenhet i Valhallgata 7 F. Betydelig oppgradert de senere år! Leiligheten har egen inngang i første etasje, og er innredet over to etasjer. Det første som møter en i Valhallgata 7 F, er et praktisk vindfang med garderobeplass. Flott og tidsriktig kjøkken, med innredning fra Marbodal. Godt med plass for oppbevaring i skuffer og skap, samt stor arbeidsflate på arbeidsbenk. Parkett på gulv, spotter i tak og lyse fargevalg. Spiseplass. Lys stue med utgang til vestvendt balkong. Varme og den rette stemningen fra flott peisovn. Nok av plass for sofagruppe og spisestue. Trapp fører videre opp til boligens 2. etasje. Her har man et lekkert bad, med fliser på gulv, varmekabler, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. 2 soverom, hvor av hovedsoverom kan skilte med eget walk-in-closet. Hverdagsluksus! Det er utstrakt bruk av parkett og fliser også i denne etasjen, i tillegg til samme gjennomgående bruk av lyse og lette fargevalg. Loftstue som med små grep kan gjøres om til et tredje soverom. Godt med lagringsplass i bod i kjelleretasje. Parkering like utenfor. Virkelig en flott bolig som bør besiktiges for korrekt inntrykk!

Beliggenhet

Valhallgata 7 F ligger i et attraktivt område med korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man spasere ned til Haugesund sentrum. Like i nærheten finner man blant annet barnehager, skoler og butikker.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Til info er fordelerskapet til rør i rør er på badet, ikke på kjøkkenet som takstmann har skrevet. Lekkasjevannet ved en evnt vannlekkasje vil renne ut av skapet på badet og ned i sluken på baderomsgulvet. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette