Flott oppusset 2 roms leilighet med flott utsikt - øverst og på enden.

Diktervegen 15 a

Primærrom 57 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 8817 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1966
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 68 839
Totalpris kr 1 358 839
Felleskost kr 2 837

Beskrivelse/detaljer

- Leiligheten ligger øverst og på enden og inneholder gang med skyvedørsgarderobe, dobbelt soverom med skyvedørsgarderobe, fint flislagt bad oppusset 2015, stue med åpen løsning til kjøkken. Kjøkken er pent og har nyere innredningen fra 2014/2015. Stua har spiseplass og utgang til koselig innglasset terrasse med skyvevinduer. To private boder, sykkelbod og renovasjonsrom i kjeller. - Hele leiligheten ble innredet for 4 år siden. Alle vegger, gulvflater og innredninger ble skiftet og oppgradert. Leiligheten holder god standard. - Diktervegen 15 A har flott beliggenhet i ende av veien med fritt utsyn mot naturen i sør. Leiligheten er sentralt plassert på Haugalandet med kort avstand til det aller meste. Så å si midt mellom Norheim, Raglamyr og sentrum.

Innhold / standard

Leiligheten ligger øverst i 4. etasje til venstre når man kommer opp trappa. Inngang til gang med flott eikeparkett, malte gipsplater på vegger, profilerte takplater, skyvedørsgarderobe med speilfront samt glassdør til stua. Dobbelt soverom med flott enstavs eikeparkett, skyvedørsgarderobe med speilfront, persienner i vindu og svært god takhøyde. Flislagt bad med varmekabler i gulv, vegghengt toalett, baderomsseksjon med to underskuffer, speilskap, romslig dusjkabinett med skyvedør og spotter i tak. Stue/kjøkken med delvis åpen løsning. Kjøkkeninnredningen har skaper helt til taket, laminatbenkeplate med nedfelt dobbel vask, mosaikkfliser mellom innredningene, int. stekeovn og keramisk koketopp. Int. oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseboks. Integrert plass til vaskemaskin på kjøkken. Spottskinne i taket. Eikeparkett på gulv. Hvitmalte gipsvegger, men fint tapetserte vegg i spisestue. Stua har en sittegruppedel og spisestuedel. Det er utgang til overbygget og innglasset terrasse (skyvevinduer). Innendørs fellesarealer: I kjelleren har man to egne boder merket med leilighetsnummer. Man har også en felles bos for sykler og felles renovasjonsrom. Hele leiligheten ble innredet for 4 år siden. Alle vegger, gulvflater og innredninger ble skiftet og oppgradert. Leiligheten holder god standard. VVS ble ikke skiftet. Rør utenfor leiligheten er borettslagets ansvar. Det ble etablert ny hjelpesluk på badet i tillegg til den eldre jernsluken. Ventilasjonskanal på bad. Rør i rør skap på bad. Innlagt Altibox. Spotter i taket i stua og spisestua. Porttelefon. Pent Ikea kjøkken ble montert i 2015 og har hvite fronter og mørk benkeplate. Vaskemaskin og vvb er plassert på kjøkken. Mindre hull i gipsveggen bak sofa er skjult av møblene.

Beliggenhet

Diktervegen 15 A har flott beliggenhet i ende av veien med fritt utsyn mot naturen i sør. Leiligheten er sentralt plassert på Haugalandet med kort avstand til det aller meste. Så å si midt mellom Norheim, Raglamyr og sentrum. Norheim med Oasen Storsenter, Raglamyr med Amanda Senteret og tilhørende fasiliteter. Dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet. Fra leiligheten har en gangavstand til det en skulle trenge av fasiliteter. I området har en butikk, solstudio, treningssenter og et godt kollektivtilbud. Ellers gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum med alle fasiliteter som hører med.

Adkomst

Ved rundkjøring v/Opel kjør østover mot Raglamyr og ta første avkjørsel til venstre og følg veien rundt og kjør under veien. Ta til venstre. Blokken ligger rett frem til endes.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på felles tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. - Det er ikke odel/konsesjon på eiendommen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette