Haugesund - Flott leilighet på 84 kvm over to etasjer - kjøkken (2005) og bad (2008) - Solrik terrasse!

Veslevegen 4

Primærrom 84 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 917,62 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1917
Prisantydning kr 1 590 000
Felleskost kr 750

Beskrivelse/detaljer

Tilbaketrukket og sentral leilighet i fri og solrik andre etasje med innredet loftsrom. Inneholder gang, toalett, bad, 2(3) soverom, kjøkken, stue og loftstue. Normalt god standard med fornyede, lyse overflater. Kjøkken fra 2005 med medfølgende hvitevarer og lekkert, helfliset bad med dusj. Sentralt, kort avstand til "alt" Haugesund har å by på. Velkommen på visning av Veslevegen 4!

Innhold / standard

I andre etasje + loft og inneholder: Trapperom, toalett, bad, 2 soverom, kjøkken, stue og loftstue. Hoveddøren ligger i første etasje og leder til trapp opp til leiligheten som går over andre etasje og det store loftet. I trapperom som ønsker deg velkommen opp til leiligheten har en plass til sittegruppe og god plass til garderobeskap med plass til alt av sko- og yttertøy. Leiligheten har fantastiske takhøyde på mellom 2,4 - 2,6 m som gir et luftig inntrykk. I trapperom finner en sikringsskap med automatsikringer. Toalett ligger like ved og har hyller på vegg, fliser på gulv, toalett og vask. Romslig soverom 2 med teppe på gulv, lyse vegger, god plass til stor seng og garderobeskap. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv med varmekabler og behagelige flisevalg på vegg. Flott innredning, speil med belsyning, og walk-in-dusj med glassvegg, rainshower og hånddusj. Opplegg for vaskemaskin. Fint kjøkken med eike-fronter, oppvaskmaskin, kjøleskap og integret komfyr/platetopp. Moderne ventilator i stål. Herlig stue med god plass til spisebord eller sofagruppe. utgang til romslig terrasse med gode solforhold fra tidlig morgen til langt på kveld (ca. 22:00). Soverom med god plass til dobbeltseng og med stor garderobeløsning. Andre leiligheter i sameiet har tatt ned vegg til soverommet for ekstra stor stue. I andre etasje: Stort loftsrom Stort loftsrom med plass til eventuelt kontor og med plass til stort sofagruppe. Herlig rom med originalt gulv og lyse vegg/takflater. Et herlig og koselig rom med stigende takhøyde opptil 2,7 m. - Leiligheten er fornyet med årene og holder normalt god standard. - Aktivt sameie, nylig laget nye inngangsparti og planlagt gårdsrom. - Ifølge selger er det nye lekter på tak og lagt om skifer i senere tid. - En del vinduer med behov for utskiftning og vinduer skiftet i 2008. - En del eldre kledning med behov for maling, ny kledning mot vest. - Fornyede overflater, flott kjøkken fra 2005 og lekkert bad fra 2008. - Nyere varmepumpe av merket Mitsubishi og innlagt Altibox i 2014. - Lakket gulv, samt malt alle vegg- og tak-flater på loftet i ca. 2017. - Kjøleskap fra 2013, oppvaskmaskin fra 2016 medfølger i handelen.

Beliggenhet

Veslesevegen 4 har flott beliggenhet og er sentralt plassert i ett attraktivt område i Haugesund. Leiligheten ligger i høy andre etasje og har svært solrik terrasse. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Rundt Haraldsvang finner en eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde. Lett tilgang til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Ellers kort gang/sykkelavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass.

Adkomst

Følg Karmsundgata nordover frem til lyskrysset på Hauge, ta til venstre av Karmsundgata i lyskrysset. Fortsett deretter rett frem i Skillebekkgata og ta andre veg til høyre innpå Haugaleite. Ta deretter første vei til høyre innpå Veslevegen. Veslevegen 4 ligger som tredje bygg på høyre side av veien. Leiligheten går over 2. og 3. etasje i oppgang mot vest. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter på sameiets tomt.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmepumpe. Eldre vedovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Vaskemaskin på badet medfølger i handelen. - Innredning mtp. loftsetg og antall soverom avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette