Sentralt - Attraktivt rekkehus med 3 soverom. To flotte solrike uteplasser. Kort rusletur til sentrum, butikker m.m.

Odins gate 16

Primærrom 75 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 3366 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Andel
Soverom 3
Byggeår 1953
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 207 735
Totalpris kr 1 797 735
Felleskost kr 3 419

Visning

19. november 2018 kl. 18:15 til 18:45

Beskrivelse/detaljer

- Pent og praktisk rekkehus - 3 gode soverom - Flott IKEA kjøkken med god skapplass - Åpen stue - kjøkkenløsning - Stor og god stue med vedovn - Uteplass på begge sider av huset - Boder og felles vaskerom i kjeller - Sentral beliggenhet

Innhold / standard

Dette er et meget praktisk og innholdsrikt rekkehus med attraktiv beliggenhet. Denne boligen har en stor egen terrasse ved inngangsparti. Boligen inneholder entre - gang med garderobeplass. Godt IKEA kjøkken med pen hvit innredning med god skap og benkeplass. Integrert komfyr, platetopp, kjøleskap og fryseboks. Oppvaskmaskin. Plate i børstet stål på vegg over benkeplate. Dør ut til østvendt frokostplatting. Stue med god plass for spisestue og sofagruppe. Pen vedovn. Boligens 2. etasje består av mellomgang, 3 gode soverom og bad med dusj. Ekstra romslig og luftig takhøyde i 2. etasje Det er i tillegg to kjellerboder. Felles vaskerom som deles med nærmeste nabo.

Beliggenhet

Boligen ligger mot sør og vest og har rikelig med sol. Boligen ligger tilbaketrukket til i gate uten gjennomgangstrafikk. Her kan barn- og unge leke i trygge omgivelser. Innenfor kort gangavstand har en barnehager, Rossabø barneskole, ungdomsskole, videregående skoler, butikker, bensinstasjoner, treningssenter og en rekke andre fasiliteter. Ikke lange spaserturen inn til Haugesund sentrum eller flotte turområder i Djupadalen og på Vardafjelle

Adkomst

Følg Karmsundgata nordover forbi gamle Haugesund Avis på høyre side av veien. I rundkjøring ta til venstre. Følg veien og ta første vei til høyre innpå Tors gate. Ta deretter første vei til venstre og en får Odinsgate 16 på venstre side av veien som første firemannsbolig.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Vedovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Lysekrone i stue, trappegang og soverom følger ikke med i handelen. Skap i stuen følger med i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette