Skjold - Ny, moderne enebolig med alt på et plan - på ende med nydelig sjøutsikt - lave kjøpsomkostninger!

Torvmyrvegen 31

Primærrom 98 m²
Bruksareal 103 m²
Tomt 575,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2018
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

Tilbaketrukket, høyt i terrenget og på ende mot naturen finner en Tormvyrvegen 31. Nydelig utsikt mot natur, fjellandskap og utover sjøen mot Skjoldastraumen. Godt utnyttet planløsning med gang, vaskerom, bad, 3 soverom og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Utv. bod. Moderne og lyse overflater, tiltalende kjøkken med intg. hvitevarer og lekkert bad. Attraktivt felt med en rekke nyetableringer. Kort avstand til barnehage, skole, idrettsanlegg og butikk. Velkommen på visning av Torvmyrvegen 31!

Innhold / standard

Alt på et plan og inneholder: Gang, vaskerom, bad, 3 soverom og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Like ved inngangsdør har en tilhørende bod på ca. 5 kvm. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne nyoppførte eneboligen. En blir møtt av et moderne inntrykk med grå-tonede gulv og lyse, innbydende vegger. I gang har en plass til sko- og annet yttertøy. Vegg-i-vegg med gang finner en eneboligens vaskerom som er av god størrelse. Vaskerommet har belegg på gulv med sluk og varme i gulv. Videre har en utslagsvask, varmtvannstank, anlegget for den balanserte ventilasjonen, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. 3 soverom i enebolig hvor et fremstår ekstra romslig med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Store vindu på soverommene, på bad og i stue/kjøkken for god utnyttelse av den nydelig utsiktsbeliggenheten og naturen rundt eneboligen. Stort, tiltalende bad med belegg på gulv og hvit baderomsplater på vegg. Varmekabler. Videre kan badet skilte med vegghengt toalett, lekker innredning med grå-fronter, speil med belsning og dusjhjørne med glassdører. Glassdør fra gang til usedvanlig romslig stue i delvis åpen løsning mot kjøkkenet. I rommet har en god plass til flere sittegruppe. Varmepumpe. 6 m bredde på vindu med nydelig utsikt mot naturen, fjellandskapet og sjøen. Utgang til terrasse med levegg. Like ved stuen i delvis åpen løsning finner en kjøkkenet hvor en har plass til spisebord. Nydelig kjøkken med grå-tonede fronter. Kjøkkenet i hestesko for maksimal utnyttelse av plassen gir god skap- og benkeplass. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. - Nyoppført og ubebodd enebolig oppført i 2018. - Innflytningsklar enebolig, holder god standard. - Malt fasade i 2018 og vedlikeholdsfrie vinduer. - Tidsriktig gråtonet gulv og lyse vegger i alle rom. - Oppgradert med downlights i gang og på badet. - Tiltalende kjøkken med integrerte hvitevarer. - Strøkent og moderne bad med dusjhjørne. - Balansert ventilasjon og klargjort for Altibox.

Beliggenhet

Torvmyrvegen 31 har fantastisk beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Beliggende i gate uten gjennomgangstrafikk og på ende mot øst og naturen. Her bor en med gode solforhold fra tidlig morgen og en kan nyte solen på terrasse med utsikt til fjell, naturen, utover sjøen og mot Skjoldastraumen innerst i fjorden. Eneboligen ligger på et nyetablert og attraktivt boligfelt. Her bor en i et trivelig og rolig nabomiljø, hvor en finner barn og unge i alle aldersgrupper. Alt for familien og det en skulle ha behov for i nærområde. Kort avstand til sjøen med bademuligheter, til barnehage, idrettsanlegg, butikk og barne- og ungdomsskole.

Adkomst

Følg E134 fra Aksdal østover, passer Hodnafjellet og følg veien rett frem. En kjører da i 70 og 80 soner. Etter en stund vil en kjøre inn i 60 sone og få skilting til venstre til Isvik. Ta vei til venstre inn til Isvik og Kiwi butikken. Følg veien og ta første vei til høyre under hovedveien. Ta deretter vei til høyre inn ved idrettsanlegg og skolen. Følg veien forbi barnehage og ta første vei inn til venstre. Ta deretter første vei til venstre igjen og en får Torvmyrvegen 31 på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved a trykke pa kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsmuligheter på egen tomt.

Oppvarming

Varmekabler på vaskerom og på bad. Varmepumpe i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette