SÆVELANDSVIK - Lekker fritidsbolig over 3 plan m/stor garasje og stor brygge (10 meter) - Nydelig sjøutsikt

Mannesvegen 209 A

Primærrom 177 m²
Bruksareal 187 m²
Tomt 506 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2008
Prisantydning kr 5 290 000

Innhold / standard

Fritidsboligen er over 3 plan og inneholder: 1.etasje: gang, vaskerom, bad, soverom, stue/kjøkken og 2 boder. Egen boenhet, men kan åpnes og sette inn trapp. 2.etasje: gang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken og bod. Loft: loftstue og 2 soverom Garasje på 43 kvm ekstra takhøyde (2,8 meter port) samt løpekatt og god belysning. I følge selger ble boligen bygget og innredet i perioden 2008-2011. Boligen er lite brukt, det er lite slitasje og holder høy standard, bl.a: - Vannbåren varme i gulv - Utvendig sprinkel-anlegg - Rør i rør system - Lydhimling i alle etasjer - 2 stk lekre helflisete bad - Lyst og flott kjøkken i 1.etasje fra 2017 m/integrerte hvitevarer (kjøkken og boligdesign på Ådland) - Pent kjøkken i 2.etasje - Lyse og tidsriktige farger - Garasje på 43 kvm m/ekstra takhøyde (2,8 meter port)

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet til sjø på Mannes i Sævelandsvik.

Adkomst

Fra Circle-K stasjonen i Sævelandsvik: følg RV-47 sørover og ta første veg til høyre inn på Sevlandvegen. Følg vegen helt til endes (ca 1,6 km) og boligen kommer på høyre side.

Parkeringsforhold

I stor garasje og på gårdsplass

Oppvarming

Vannbåren varme, mulighet for vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på begge kjøkken (stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys i underetasje samt stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin i 1.etasje) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Naboer har vegrett over tomten, samt en nabo har rett til å parkere 2 bilder på denne tomten. - Det er i følge selger septik m/kommunal tømming, overvann pumpes til offentlig nett. - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt i kommunen. Boenhet i 1.etasje er heller ikke omsøkt og godkjent i kommunen. - Vifte på kjøkken i 1.etasje er fikset etter at takstmann var der. - Bygget er registrert som fritidsbolig, men selger har bostedsadresse der. - Det ble lagt opp til sentralstøvsuger, men selger ville ikke ha det allikevel og platet igjen rørene. - I følge selger er det utleievirksomhet som f.eks konfirmasjoner, bryllup og selskapet i Mannes pub, samt til tider åpen pub i helger som kan medføre mer trafikk og støy. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette