VISNINGSHELG! Kolnes - Velholdt og tidsriktig innredet enebolig med flott sjøutsikt - familievennlig beliggenhet!

Skrevegen 121

Primærrom 90 m²
Bruksareal 127 m²
Tomt 628,9 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1949
Prisantydning kr 1 890 000

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Velholdt enebolig med flott og familievennlig beliggenhet på Kolnes. Flott utsikt mot sjø fra uteområde samt stue, kjøkken og soverom. Inneholder bl.a. gang, vaskerom, bad, 3 soverom, disponibelt rom/kontor, spisestue, stue og kjøkken. Holder normal standard og har vært gjenstand for en del oppussing de siste årene. Eneboligen ligger flott til sentralt på Kolnes like i utkant av stort byggefelt i Hestfaret. Her bor en i naturlige omgivelser samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. I forkant av eneboligen går gangfelt som gir trygg gangvei til barnehage og barneskole.

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, bad, tv-stue, stue og kjøkken. Kjøkkeninnredning med grå malte fronter (2014) og fliser mellom under- og overskap, oppvaskmaskin og stor benkeplate. Miele komfyr og platetopp (2012) medfølger i handelen. Skyvedør til rom med vaskemaskin og tørketrommel. Delvis åpen løsning mot stue med plass til både spisegruppe og annen ønsket innredning. Gode vindusflater mot øst og Førresfjorden med flott sjøutsikt. Vedovn i denne delen av stuen, flott bjelkelag i tak. Altibox tv og internett. Utgang til terrasseflate mot sør og hage. Åpent mot tv-stue som hovedsakelig ble pusset opp i 2013, og med ny kontrastvegg i 2015. Vindu i denne stuen er fra 2008. Lyst og fint bad med varmekabler i gulv, toalett, dusjhjørne, baderomsinnredning, sideskap og speil med belysning. Romslig gang med plass til yttertøy. Her er også eneboligens sikringsskap plassert, dette har vært gjenstand for oppgraderinger det siste tiår. Trapp fra gang opp til andre etasje I 2. etasje: Gang, kontor og 3 soverom. To soverom mot øst og sjøen, flott utsikt. Lagringsmuligheter i knevegg og på loft. Gjennom disponibelt rom/kontor kommer en til østvendt terrasse vendt mot kveldssolen. I underetasjen: Uinnredet kjeller hvor det er opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og god lagringsplass på 37 kvm. - Velholdt enebolig med normalt god standard. - Skiftet kledning på østsiden av eneboligen 2017. - Sikringsskap oppgradert til automatsikringer. - Nykk dekke med tiltak på terrasse 2. etg 2016. - Ny terrassedør med utgang fra stue 2016. - Det er satt inn varmepumpe i eneboligen 2012. - Betydelig overflate-oppusset de siste årene. - Fornyet kjøkken med grå-malte fronter 2014. - Bad fornyet med malte gulv og vegger 2011. - Satt inn dusjkabinett i 2011 samt speil med belysning 2015, nytt sideskap 2015 og baderomsinnreding 2017. - Lagt nytt en-stavs parkett i gang 2. etg 2016. - Malt pipe i 2. etg og alle tak i etasjen 2016. - Ny komfyr/platetopp fra Miele satt inn i 2012.

Beliggenhet

Skrevegen 121 ligger fint til med flott utsikt mot sjøen og over til Høie. På Kolnes bor en i rolig boligområde samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Et svært barne- og familievennlig område. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor eneboligen. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt med helgeåpen cafe.

Adkomst

Følg E134 i retning øst mot Aksdal, passer kommunegrensen og vannet Toskatjørn på venstre side av veien. Ta deretter første avkjørsel til høyre ved skilting mot Kolnes, hold mot venstre. Følg veien nedover, etter oppover bakke, ta første vei til høyre. Ta umiddelbart til venstre langs gangvei. En får da eneboligen som andre på høyre hånd. Eneboligen er merket med Eiendomsmegler A til salgs skilt. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass.

Oppvarming

Det er installert varmepumpe i eneboligen (2012), varmekabler på bad forøvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det ved visning ikke er montert panelovner vil det heller ikke medfølge i handel.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklampe over spisebord medfølger ikke i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette