Søre bydel - Attraktiv og pen 3-roms toppleilighet. Ekstra god takhøyde. Stor herlig innglasset terrasse.

Austmannavegen 5 B

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 27204 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1967
Prisantydning kr 1 390 000
Andel fellesgjeld kr 363 537
Totalpris kr 1 753 537
Felleskost kr 3 630

Beskrivelse/detaljer

- Flott beliggende i toppetasjen - Romslig stue med ekstra takhøyde - Stor innglasset terrasse - Pen hvit kjøkkeninndening - Fliselagt bad med varmekabler - 2 gode soverom - Entre/gang med dørtelefon og garderobe - Sentral beliggenhet

Innhold / standard

Dette er en meget pen og praktisk 3-roms toppleilighet. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Flott fliselagt bad med varmekabler og dusj bak glassbyggersten. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Stuen har pipeløp som gir mulighet for ildsted - peis. Utgang til ca 20 kvm innglasset terrasse. Kjøkken med pen hvit innredning med god skap og benkeplass. Opplegg for oppvaskmaskin og vaskamaskin. Sikringskap er oppgradert med automatsikringer. Toppleilighetene har ekstra takhøyde. Det er i tillegg en god kjellerbod til leiligheten.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i søre bydel. Kort vei til butikker, skole, barnehage og sentrum. Offentlig kommunikasjon i nærområdet.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du av mot Raglamyr. Ta første vei til venstre og inn under broen. Ta så første til venstre. Eiendommen ligger da på høyre side i blokk nr 2.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på felles tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Til info : Det er vedtatt på Generalforsamling 01.04.19 å låne kr 1.500.000 til oppussing av lekeplass og rehab av brannbalkonger. Dette vil medføre økning i FK på ca kr 100,- pr måned - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette