SKUDENESHAVN - Lettstelt og flott leilighet midt i hjertet av byen - 4 meter kai - Trappefritt - Sjelden mulighet

Selvåg 4 B

Primærrom 83 m²
Bruksareal 120 m²
Tomt 449,3 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2002
Prisantydning kr 3 590 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

- Flott leilighet i 1.etasje (ferdigstilt i 2002) - Beliggende til sjø midt i hjertet av byen - 4 meter kai - Nydelig utsikt - Sjelden sjanse - Trappefritt - God standard - Passer både for unge, voksne og eldre - 2 soverom + stort kontor - Lekkert helfliset bad/vaskerom - Flott IKEA-kjøkken/allrom samt tv-stue - Næringsdel/atelier på ca 30 kvm

Innhold / standard

Boligen ligger i 1.etasje og inneholder: Boligdel: gang, 2 soverom, stort kontor (brukt som soverom men har ikke vindu), bad/vaskerom, tv-stue og kjøkken/allrom. Teknisk rom og bod. Næringsdel: stort disponibelt rom på ca 30 kvm I følge selger så ble leiligheten ferdigstilt i 2002. Den holder god standard, bl.a: - Rør i rør system (vann) - Lagt opp til vannbåren varme i gulv (ikke tilkoblet) - Ventilasjonsanlegg (felles med nabo i 2.etasje) - Flott helfliset bad/vaskerom - Lyst og pent IKEA-kjøkken - Lyse og tidsriktige farger

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet til sjø midt i sentrum av Norges sommerby Skudeneshavn. Gangavstand til alt byen kan tilby som bl.a: barnehager, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplasser, flotte turområder, legesenter, idylliske gamlebyen og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Ta inn mot sentrum ved Coop Extra i Skudeneshavn, inn på Selvåg. Boligen kommer på venstre side etter ca 120 meter.

Parkeringsforhold

I følge selger er det godkjent en parkeringsplass i gate for denne seksjonen

Oppvarming

Det er i følge selger lagt opp til vannbåren varme, men ikke tilkoblet. Varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - I følge selger så er leiligheten bruksendret fra næring til bolig. 30 kvm vil fremdeles være næringsdel (der hvor litografipressen står). Selger er i gang med å reseksjonere eiendommen, og det tas forbehold om at denne blir godkjent. Det vil da bli 4 meter kai som tilhører denne seksjonen. Selger informerer også om at vegg i næringsdel mot garasje til nabo blir flyttet ca 1 meter slik at dette romme blir en meter kortere. Til info er eiendommen registert som: Seksjonsformål Næringseksjon hos Karmøy kommune pr idag. -Litografipresse blir fjernet av selger før overtakelse (det er ikke lagt laminat under denne). - I følge selger så skal 2 punkterte glass i stue skiftes før overtakelse. - Ventilasjonsanlegget er felles med naboleilighet i 2.etasje - I følge Karmøy kommune så er bygget fredet. - Det er pr dags dato kr 6000,- pr år i fellesutgifter pr seksjon, og dette dekker hovedsakelig bygningsforsikring i følge selger. Det er sameie i felleskap som bestemmer hvilke fellesutgifter en skal ha og hva de skal dekke, så dette kan forandre seg i fremtiden. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne. - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette