KOPERVIK - Bolig/forretningsbygg over 3 plan m/næringsdel og 2 boenheter - Meget sentral beliggenhet - Delvis påkostet

Hovedgaten 4

Primærrom 101 m²
Bruksareal 143 m²
Tomt 166,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1920
Prisantydning kr 1 500 000

Visning

18. september 2019 kl. 17:45 til 18:30

Beskrivelse/detaljer

- Bolig/forretningsbygg over 3 etasjer - Næringsdel i kjeller - 1 boenhet i 2.etasje - 1 boenhet i 3.etasje - Delvis oppgradert de senere år - Meget sentral beliggenhet - Lettstelt - Nyere kledning på 3 sider (malt i 2019) - Skiftet en del vinduer (2007) - Alle oppholdsrom er påkostet i 2019 - Utvendig bod i betong

Innhold / standard

Boligen er over 3 etasjer og inneholder: Underetasje, næringsdel: forretningslokale m/kjøkkenkrok samt wc. Boenhet 1, 2.etasje: entrè, bad/vaskerom, soverom, stue og kjøkken. Boenhet 2, 2.etasje: gang m/trapp Loftsetasje: gang, kjøkken, bad/vaskerom, stue og soverom. Utvendig bod i betong (fuktig) I følge selger er det gjort noen oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: Utvendig: - Skiftet kledning på 3 sider av boligen (ukjent årstall). Sto ubehandlet i lang tid. Kledning ble i 2019 pusset ned for hånd, spylt/vasket flere ganger og malt 3 strøk (grunning og maling). - Skiftet vinduer i 2. og 3. etasje (2007) - 2 nyere ytterdører - Malt grunnmur i 2019 - Rensket opp på gårdsplass Innvendig: - Automatsikringer i begge boenheter samt i næringsdel - Nye gulv på alle rom (unntak av bad på loft) i begge boenheter samt malt alle vegger (med unntak av bad i boenhet 1) i 2019 - Bad/vaskerom i boenhet 1 (2.etasje): ble revet reint og bygd opp igjen med nytt belegg på gulv, våtromsplater på vegger, nye dusjvegger, nytt toalett og ny baderomsseksjon (2018) - Ny parkett i trapp opp til boenhet 2 - Kjøkken boenhet 1: malt skapdører og montert nye håndtak, satt opp en ny vegg mot stue Boligen holder grei utleiestandard men trenger oppgraderinger for å få dagens standard.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Kopervik. Gangavstand til alt byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Eide: ta av i retning sentrum inn på Austre Karmøyveg. Ta så til venstre etter 950 meter inn på Stølebuktvegen. Ta så til høyre inn på Hovedgaten etter 500 meter. Boligen kommer på høyre side.

Parkeringsforhold

I gate etter gjeldende bestemmelser. Det er også flere kommunale parkeringsplasser og parkeringshus i nærheten.

Oppvarming

Vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedfyring har i følge selger ikke blitt brukt på lang tid, men brannvesenet har sjekket pipa og sa at den kan brukes.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at selger aldri har bebodd boligen. Kjøper er dermed innforstått med at selger har noe begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Det er planlagt et nytt leilighetskompleks over gata. - Innredning i alle etasjer avviker fra mottatte bygningstegninger (fra 1941) og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen. Det er registrert i kommunen at det er 2 boenheter i bygget. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette