Haugesund - Tiltalende leilighet med enkel adkomst i 1. etasje - Innflytningsklar- Garasjeplass & heis!

Leitevegen 3 B

Primærrom 72 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 4100 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 690 000
Felleskost kr 2 204

Beskrivelse/detaljer

Lettstelt, innflytningsklar leilighet med attraktiv beliggenhet i prosjektet Grindesvingen like utenfor sentrumskjernen. Leiligheten har enkel adkomst i byggets første etasje og inneholder gang, 2 store soverom, vaskerom, lekkert og helfliset bad og åpen kjøkken/stueløsning. Leiligheten holder god standard uten slitasje, flytt rett inn. Utgang fra kjøkken til romslig terrasse. Garasjeplass og bod i underetasjen. Velkommen på visning av denne innflytningsklare leiligheten i Leitevegen 3B!

Innhold / standard

I første etasje og inneholder: Gang, vaskerom, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Luftig gang med 1,7 m bredde ønsker deg velkommen inn i denne tiltalende og lettstelte leiligheten i Leitevegen 3B. Her har en god plass til sko- og annet yttertøy. Åpent videre mot romslig kjøkken/stueløsning. I rommet har en god plass til både sofa og spisebord. Store og flere vindusflater sørger for godt med naturlig lys inn i stuen. Tiltalende Drømmekjøkken med hvite fronter samt god skap- og benkeplass. Oppgradert med overskap til tak og med integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Utgang til sørvendt, romslig og overbygd terrasse på bakkeplan. Selger valgte ved prosjektering to soverom istedenfor tre. Dette har gitt to store og praktiske soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Hovedsoverom med kjekk IKEA garderobe med god plass til det en skulle ha av klær. Vaskerom med belegg på gulv og sluk. Her finner en anlegget for den balanserte ventilasjonen, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, varmtvannstank. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv med varmekabler og lyse, fliser på vegg. Vegghengt toalett, dusjhjørne, hvit baderomsinnreding med to skuffer og speil med belysning. Downlights i tak. - Prosjektet "Grindesvingen" og leiligheten oppført i 2015. - Flott, innflytningsklar leilighet som holder god standard. - Tiltalende kjøkken fra Drømmekjøkken og helfliset bad. - Oppgradert kjøkken samt fliser og innredninger på bad. - Oppgradert leiligheten med 3 moderne vegglamper i stue. - Satt inn praktisk garderobeløsning på soverom i 2015. - Det er balansert ventilasjon og varmepumpe i leiligheten. - Sikringsskap med automatsikringer og tv/internett fra Get.

Beliggenhet

Grindesvingen har flott og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Like utenfor sentrumskjernen og med Haugesund stadion som nærmeste nabo. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Rogalandsgata sørover og passer Haugesund stadion på venstre side av veien. En vil da få leilighetskompleksene som første på høyre side av veien etter stadion. Ta vei inn til høyre og en er i Leitevegen. Leitevegen 3B ligger som første inngangsdør på venstre hånd. Leiligheten ligger i første etasje mot øst. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg. Parkering merket med 298.

Oppvarming

Varmekabler på bad og varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette