AVALDSNES - Tiltalende og betydelig oppgradert enebolig med utleiedel - Barnevennlig beliggenhet - 7 soverom - Lekre uteområder og stor garasje!

Slåttåvegen 1

Primærrom 238 m²
Bruksareal 242 m²
Tomt 713 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 10
Soverom 7
Byggeår 1975
Prisantydning kr 3 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik enebolig med utleiedel - Boligen har hele 7 soverom og 3 stuer - Stor og flott kjøkken - Nyere bad og vaskerom - Stor og romslig garasje - Boligen har gjennomgående gode kvaliteter - Bolig og eiendom er betydelig oppgradert de senere år - Beliggende i barnevennlige omgivelser -Bør sees for korrekt inntrykk!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Hovedetasje: Gang, 2 stuer, kjøkken, bad og 2 soverom og bod. Kjelleretasje: Gang, kjellerstue, vaskerom, 4 soverom, bad. Leilighet: Stue/kjøkken, soverom og bad. Parker bilen i boligens romslige garasje, eller i et av to romslige gårdsrom, og ta deg inn i denne svært så delikate og innholdsrike eneboligen. Det første man møter er en stor og flott gang, med gode muligheter for oppbevaring av yttertøy. Boligen har de senere år blitt betydelig oppgradert, og her kan det blant annet nevnes: - Nye våtrom (2008) - Rør i rør (2008) - Ny drenering (2006) - Nytt tak (2007-2008) - Nye vinduer (2007-2008) - Ny papp og kledning (2007-2008) - Nytt elektrisk anlegg (2008) - Bygget flott isolert vinterstue I hovedetasjen har man et stort og flott kjøkken, med god plass for å kunne plassere stort spisebord. Man har også integrerte hvitevarer og godt med benke/skapplass. Stor og luftig stue, med lyse fargevalg, spotter i tak, parkett på gulv og store vindusflater. Spottene i stuen kan styres med fjernkontroll! Fra stuen har man også utgang til en meget flott isolert vinterstue. Man har også i dette rommet lyse overflater, store vindusflater og uvanlig god takhøyde! Videre kan man ta seg ut til en helt skjermet del av boligens terrasseområder, hvor en har tilgang på Jacuzzi. Meget flott plass! I hovedetasjen har man tilgang på to soverom. Et foreldresoverom med utgang til terrasse og god plass for oppbevaring i skyvedørsgarderobe. Et barnesoverom befinner seg praktisk plassert like ved foreldresoverommet. Helfliset bad med spotter i tak, pen innredning og dusjkabinett like ved soverom i hovedetasjen. I kjelleren har man 4 soverom av god størrelse, og alle med parkett på gulv, tidsriktige fargevalg og ellers god standard. Like ved soverommene, har man også i denne etasjen et helfliset baderom med flott innredning, dobbel servant, og badekar. Praktisk vaskerom med egen inngang like ved. Stor kjellerstue i nærheten av soverommene i kjelleretasjen, hvor barna kan ha venner på besøk, eller fotballkampene kan nytes. Selger har fått laget til en utleiedel i kjelleretasjen. Standarden i denne er god, med lyse overflater, moderne bad og kjøkkenkrok. Leiligheten har 1 soverom, og selger har hatt 5-6000 kroner i leieinntekter på denne i måneden. Leiligheten har også parkering. Meget delikate og pent opparbeidede uteområder. Her har man ikke slurvet på noe som helst! I eiendommens gårdsrom har man også en stor garasje, med gode muligheter for lagring. Alt i alt en stor bolig med god standard og kvaliteter. Betydelige arbeider og ressurser er lagt ned på denne eiendommen, og det merker man. Flytt rett inn uten å foreta deg noe av oppussing eller andre former for arbeider!

Beliggenhet

Beliggende i populært og etablert boligområde på Veldetun. Her bor man i et aktivt bomiljø, samtidig som man har korte avstander til barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter på historisk grunn på Bukkøy! Fin sjøutsikt og eiendommen grenser til friområde. Gode solforhold, og småbåthavn like i nærheten. Trygg skoleveg via Gamleveien til Avaldsnes.

Adkomst

Fra Avaldsnes: følg RV -47 sørover. Ta til venstre ved Coop Prix-bygget inn på Veldetunvegen. Følg veien helt til en må velge å ta til venstre eller høyre. Ta til høyre, for så å ta første til høyre igjen. Boligen kommer da på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje eller på eiendommens romslige gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, ildsted i stue og varmekabler i alle rom i kjeller både i hovedhus og leilighet, samt oppe i vindfang og på bad. I tillegg er det varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette