Haugesund - Flott, sentral leilighet i 1. etg - Byggeår 2006 - Solrik terrasse med sommerstue - carport!

Ringentunet 58 A

Primærrom 73 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 5488 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2006
Prisantydning kr 2 190 000
Felleskost kr 1 300

Beskrivelse/detaljer

Lettstelt og flott leilighet i 1. etasje med attraktiv beliggenhet sentralt i Haugesund. Butikk i umiddelbar nærhet, godt kollektiv-tilbud like ved og med gangavstand til sentrum. Inneholder gang, bod, vaskerom, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Oppført i 2005/2006, videre velholdt og i veldrevet sameie holder leiligheten god standard. Gasspeis i luftig stue med gode vindusflater, romslig hovedsoverom og tidsriktig kjøkken med plass til spisebord. Utgang fra stue til uteområde som ble nydelig opparbeidet i 2017 med kantstein, bedd med beplantning, belegningsstein, terrasse og sommerstue. Solrikt uteområde med sol fra tidlig dag til langt på kveld. Carport og utvendig bod på ca. 5 kvm. Velkommen på visning av Ringentunet 58A!

Innhold / standard

I 1. etasje og inneholder: Gang, bod, 2 soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. - Flott leilighet i firemannsbolig oppført i 2005/2006. - Leiligheten er pent brukt og holder god standard. - Sameie leide inn firma for maling av fasade i 2015. - Fin helhet, likt gulv på soverom og stue/kjøkken. - Sikringsskap med automatsikringer og Altibox. - Tiltalende kjøkken med hvitevarer og flott bad. - Malt vegg på kjøkken og satt inn ny ventilator. - Gasspeis i stue og mulighet for gassgrill ute. - Opparbeidet hele uteområde mot vest i 2017. - Isolert og satt panel på vegger i utv. bod 2016. - Laget til terrasse utenfor hoveddøren i 2018.

Beliggenhet

I Ringentunet 58 A bor en i et rolig og trivelig nabolag med flott, vestvendt uteområde. På uteområde kan en nyte sol til langt på kveld. Her bor en meget sentral beliggenhet i Haugesund med kort avstand til det aller meste. I umiddelbar nærhet har en flere butikker og et godt kollektivtilbud i Karmsundgata. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett inn til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Gangavstand til turområdene Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Karmsundgata sørover og ta til høyre i rundkjøring like etter Meny på høyre side av veien. Følg veien oppover å ta vei til høyre i ende av veien. Følg veien rett frem å passer lekeplass på venstre side av veien. Ta deretter andre vei inntil venstre ved carport. Går en da rett frem vil en gå på inngangsdøren til Ringentunet 58A. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i tilhørende carport.

Oppvarming

Gasspeis i stue og mulighet for gassgrill på terrasse. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kodelås hoveddør medfølger ikke i handelen. - Plissegardiner medfølger ikke i handelen. - Taklampe over spisebord medfølger ikke i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette