Sævelandsvik - Flott og solrik fritidseiendom med stor kai, hage og sjarmerende bolig.

Mannesvegen 250

Primærrom 129 m²
Bruksareal 129 m²
Tomt 1326 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1786
Prisantydning kr 3 490 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer 1.etasje: Gang, stue 1 og stue 2, gang 2 og 2 andre disp.rom. Loft: Gang og 3 soverom. Krypkjeller Utebod. Boligen har vært ubebodd de siste 45 årene. Boligen fremstår som god stand og godt vedlikeholdt, alder tatt i betraktning. Deler av ytterkledning og de fleste vinduer ble skiftet i 2015 - 2017. Innvendig er det tømmer og tapet på noen rom. Boligen må påregnes oppussing/modernisering .

Beliggenhet

Boligen liggen flott til på Mannes like ved sjøen. Solrik eiendom med fin utsikt mot Manneshavn og utover havet. Fin badeplass like i nærheten.

Adkomst

Fra Circle-K stasjonen i Sævelandsvik: følg RV-47 sørover og ta første veg til høyre inn på Sevlandvegen. Følg vegen nesten helt til endes. Ta til høyre når du kommer til en lekepark. Følg vegen og hold til venstre på Mannesvegen. Ved visning er det også muligt å parkere ved badeplassen i Sårevågvegen.

Parkeringsforhold

Parkering på eiet tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming ( varmepumpe). I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er tinglyst gangrett for naboeiendommen. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette