Stor, velholdt familiebolig med sjeldent fin beliggenhet- Usjenert beliggenhet- 6 soverom- Dobbel garasje

Krokhaugvegen 29

Primærrom 214 m²
Bruksareal 243 m²
Tomt 903,7 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1985
Prisantydning kr 3 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor familiebolig på Veldetun - Flott usjenert beliggenhet på en av Veldetuns flotteste tomter på høydedrag - Boligen fremstår som godt vedlikeholdt - 6 soverom - 2 stuer - Balansert ventilasjon 2014 - Tilbaketrukket hage med utsikt - Stor dobbel garasje - Lagt opp for el-bil lading - Ny el-tavle 2015 - Kort avstand til det aller meste Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vaskerom, hobby-rom, gang, bad og soverom. 1 etasje: Entre, gang, stue, kjøkken, bad, wc og soverom x 3 stk. Loft: Loftstue og soverom x 2 stk. Stor og flott familiebolig sentralt beliggende på Veldetun, Avaldsnes. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, og har mange gode kvaliteter. Det er innlagt fiber fra Get i boligen. Sentralstøvsuger. Mesteparten av sprosser er byttet til vedlikeholdsfrie sprosser. Selger har i 2014 fått lagt inn nytt ventilasjonsanlegg i boligen. Romslig parkering i stort asfaltert gårdsrom og dobbel garasje. Ny garasjeport med automatisk portåpner. I garasjen er det lagt opp til lading for el-bil. Tomten ligger meget fint til, muligens en av de flotteste på Veldetun. Her ligger man på toppen av et høydedrag, uten noe særlig form for innsyn. Utsikt fra terrasse og hage. Ny ytterdør, terrassedør og balkongdør 2018. Ny automatsikringer med jordfeil bryter på hver kurs montert i 2015. El anlegg er sjekket av Haugalandkraft i etterkant. Ingen feil eller mangler funnet. Stor, romslig og lys stue, som naturlig er inndelt i flere soner. Her har man god plass til flere salonger og tv-stue. Vedfyr. Utgang til skjermet og solrikt terrasse/uteområde. Kjøkken like ved stue, av eldre dato. God størrelse og godt med oppbevaringsplass i innredning. Gode muligheter for å ha spisebord/kjøkkenbord i dette rommet. Boligen har totalt 6 soverom, fordelt på alle tre etasjene. Hovedsoverom like ved bad i hovedetasje. God størrelse, stor garderobe og parkett på gulv. Utgang til luftebalkong. Nye vindu ble satt in på bad og 2 soverom i 1.etasje i 2017. To romslige soverom på loftsetasjen, med en stor og kjekk loftstue i tilknytning til disse rommene. Kjekk etasje for barna i huset. Boligen har flere bad. Hovedbad i hovedetasjen like ved soverom. Dette rommet er fullfliset, varme i gulv og praktisk innredning. Både badekar og dusjkabinett. Gjestetoalett like ved. Bod og hobbyrom med lagringsmuligheter i kjeller. Eget vaskerom med inngang fra kjellertrapp. Kjelleretasjen inneholder også bad og soverom. Beliggende i populært og etablert boligområde på Veldetun. Her bor man i et aktivt bomiljø, samtidig som man har korte avstander til barnehage, barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter på historisk grunn på Bukkøy! Gode solforhold, og småbåthavn like i nærheten. Trygg skoleveg til Avaldsnes.

Beliggenhet

Beliggende i populært og etablert boligområde på Veldetun. Her bor man i et aktivt bomiljø, samtidig som man har korte avstander til barnehage, barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter på historisk grunn på Bukkøy! Gode solforhold, og småbåthavn like i nærheten. Trygg skoleveg til Avaldsnes.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe i stue og loftstue. Vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklamper i stue og lampetter medfølger ikke handelen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 97 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 98 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette