SKÅNEVIKSSTRANDA: Flott og innflyttingsklar hytte med ekstra loftstue og hele 5 soverom - Ingen dok. avgift

Kråkehaugen 15

Primærrom 106 m²
Bruksareal 111 m²
Tomt 795 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2017
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Fra hytta har man en fantastisk utsikt til Sunnhordlandsbassenget med Fjellberg, Romsaøyene, Bømlo med mer. - Flott og innflyttingsklar hytte med ekstra loftstue og hele 5 soverom. - Meget gode solforhold i sommerhalvåret. - Lav dokumentavgift! Beregnes kun ut i fra tomtepris som var kr. 800 000 i følge selger.

Innhold / standard

GANG: Her er det fliser på gulvet med varmekabler og ferdigbehandla panelplater på vegger. BAD: Flislagt gulvet med baderomspanel på vegger og varmekabler i gulv. Inneholder også dusj, toalett og baderomsinnredning STUE: Koselig stue med himling, det er parkett på gulv og ferdigbehandla panelplater på vegger. Det er også installert vedovn. KJØKKEN: Det er åpen kjøkkenløsning inn mot stuen med parkett på gulvene og ferdigbahandlet panelplater på vegger. Kjøkkeninnredning fra AUBO type Tobcana med integrerte hvitevarer som koketopp, komfyr, kjøl- og fryseskap og oppvaskmaskin. SOVEROM: Hytten har 5 soverom med parkett på gulvene og ferdigbehandla panelplater på vegger. LOFTSTUE: Koselig loftstue med, parkett på gulv og ferdigbehandla panelplater på vegger. WC: Her er det gulvbelegg og ferdigbehandla panelplater på vegger, inneholder toalett og enkel servant. BOD: Gulvbelegg og ferdigbehandlet panelplater på vegger, inneholder også varmtvannstank og opplegg til vaskemaskin. Hytta har aldri vært i bruk og har god standard.

Beliggenhet

Fra eiendommen har man en fantastisk utsikt til Sunnhordlandsbassenget med Fjellberg, Romsaøyene, Bømlo med mer. I Etne kommune er det gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann. Her finner du en av Norges beste lakseelver, merkede turstier og mange fantastiske toppturer. På Romsaøyene kan en telte eller overnatte i sammen med andre båtentusiaster i båtbrygger på forskjellige øyer. I Ålfjorden like utenfor Romsaøyene kan en tidvis få hvalsafari og det er godt fiske i alle retninger. I Åkrafjorden kan man forsøke å oppdage nye arter på ca. 630m. Perfekt plass å lyse etter krabbe ved Dreganes. Andre aktiviter i nærområdet er f.eks. strikkhopping i Åkrafjorden, småbåttur til bilfrie Eikemo og Folgefonna, shopping i Skånevik, Etne eller Husnes eller bare en vanlig fisketur med familien til Halsnøy eller Fjellberg. På vinteren kan man besøke Håland for preparerte skispor, Olalia/Opheim skianlegg med lysløyper eller alpinanlegg en kort kjøretur unna i Røldal/Sauda. Kort avstand til Vestlandets naturperler med gode muligheter for dagsturer til blant annet Hardanger (60 min), Trolltunga, Etnefjellene (15 min), Folgefonna og Buerbreen. Kort avstand til Haugesund (70 min) og havet. Her kan en besøke idylliske øysamfunn eller ta seg en tur på vestlandets fineste sandstrender på Karmøy eller shopping i byen. Også mulighet for dagstur til Stavanger, Preikestolen og Kjeragbolten.

Adkomst

Fra Etne: kjør gamleveien langs sjøen til Skånevik, forbi Sandvik sag og man får avkjørsel ned til hyttefeltet på venstre hånd. Fra Skånevik: kjør Strondavegen utover forbi Molnes, og man får avkjørsel ned til hyttefeltet på høyre hånd like før man kommer til Sandvik sag. Hytta ligger ved sjøen. Adkomst via privat vei.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Møbelpakke kan kjøpes i tillegg for kr. 300.000,-. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Arealer ihht til tegninger mottatt fra Etne Kommune. Disse målene vil bli kontrollmålt på visning. Budgivere må sjekke med megler før budgivning dersom man ønsker å forsikre seg om at målene er riktige.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette