Sveio / Tittelsnes - Småbruk i naturskjønne omgivelser

Eidsvågvegen 45

Primærrom 88 m²
Bruksareal 88 m²
Tomt 152908,82 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1895
Prisantydning kr 1 490 000

Innhold / standard

1. etasje: entrè, gang, bad, stue og kjøkken. loftsetasjen inneholder gang og 3 soverom. Kjeller: grovkjeller/krypkjeller. Innvendig enkel standard på bad med belegg og dusjkabinett, fint kjøkken med dels integrert hvitevarer, synlige bjelker i tak og synlige tømmervegger. Plassbygget seng i loftsetasjen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger nær Valevåg i naturskjønne omgivelser.

Adkomst

Kjør nordover mot Valevåg. Like før valevåg ta til høyre mot Tittelsnes. Følg veien et stykke og ta til høyre Eidsvågvegen. Fortsett rett frem og ta siste vei til høyre( før veien går mot venstre) og kjør oppover i skogen til endes. (bør ha suv)

Parkeringsforhold

På egen eiendom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Interessenter oppfordres til å kontakte kommunen for relevante opplysninger om eiendommen. - Det er ikke odel på denne eiendom. - Kun helintegrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. (altså ikke oppvaskmaskin) Info fra Sveio kommune: Bygningsteikningar: Grunna bygningane sin alder er det ikkje registrert fleire teikningar enn teikning av hestestallen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hugo Wee
  • Tittel Daglig leder / Megler
  • E-post hugo@em-a.no
  • Mobil +4792806411

Del dette