Sandvik hyttegrend: Solrik hyttetomt med flott utsikt + båtplass

Sandviklia 19

Tomt 1120 m²
Boligtype Fritidstomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 335 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott hyttetomt beliggende i naturskjønne omgivelser, meget solrikt og fin utsikt. - Kort kjøretur til båtplass i felles anlegg med uterigger. Båtfestet er beskrevet i kjøpekontrakt. Megler har kopi. Kostnader med vedlikehold deles i velforeningen. - Asfaltert vei opp i feltet. Kun 10 minutters kjøretur til Nedstrand, 20 minutter å gå ned til sjøen og Sandvik Camping like bortenfor. Flott fjell/sjø eiendom som er behagelig til alle årstider. - Ingen byggeklausul! Fritt valg av byggefirma. - Det er private og isolerte stikkledninger fra felles privat vann (borehull) for området og frem til tomta. Dette driftes av velforeningen i området. - Tinglyst rett til grusuttak gjelder en annen plass på hovedbruket og vil ikke berøre hyttefeltet. - Tomta kan fritt besiktiges.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser i et attraktivt hytteområde nær Nedstrand, Skjoldastraumen, Yrkje og til Sandvik Camping. Særdeles familievennlig område med fine turområder i fjellet og ned til sjøen.

Adkomst

Fra Skjoldastraumen kjør mot Nedstrand. Ta til venstre ved skilt "Sandvik hyttegrend" og følg asfaltert vei oppover og hold mot venstre og så til høyre og til endes. Ikke ta noen sideveier. Tomta ligger i enden av denne veien. Det er satt opp skilt inne i tomta.

Parkeringsforhold

På egen eiendom.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette