Enebolig m/ dobbel garasje og stor fin tomt - Fantastisk utsikt - MÅ oppleves!

Vakavegen 2

Primærrom 127 m²
Bruksareal 159 m²
Tomt 1680 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 750 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen har 4 soverom, kjøkken, stue med utg. terrasse, bad med varmekabler og gulvbelegg, vaskerom, boder, lagringsloft m.m. - Det er nyere dører og en del nye vinduer. Etterisolert og nypusset grunnmur. - Dobbel garasje med loft. - Nydelig utsikt inn hele Etnefjorden, til Dreganes og Ølensfjorden, til Skåneviksstranda og til mye av sunnhordlandsbassenget. - Stor og fin tomt.

Innhold / standard

Skiferbelagt trapp til inngangsparti og nyere ytterdør inn til vindfang med belegg på gulv og garderobeavdeling med innebygde skaper. Gang med laminatgulv, tapetserte vegger og trapp opp til loftsetasjen. Trapperom ned til kjeller. Panelovn her. Kjøkken med belegg på gulv, kjøkkeninnredning fra 1985 med dobbel nedfelt vask i laminatbenkeplate, belegg over benkeplata, nytt vindu og liten spiseplass. Stue med laminatgulv, vedovn med glassfront, store vinduer mot nydelig utsikt inn hele Etnefjorden, til Dreganes og Ølensfjorden, til Skåneviksstranda og til mye av sunnhordlandsbassenget. Det er tapetserte vegger og varmepumpe i stua. Utgang via to nye dører/to lags dører ut til terrasse med skiferplatting. Bad med varmekabler og belegg på gulv, våtromstapet, wc, dusjhjørne, baderomsinnredning med fire underskap, to speilskap og høyt sideskap. Panelovn på vegg. I trappa opp til loftsetasjen er det utgang via nyere balkongdør ut til balkong. Det er også et innebygget skap her. Loft: Trapp opp til liten gang med luke m/ nedtrekkbar stige opp til kaldloft. Teppe på gulv og tapetserte vegger. Soverom1 med innebygget skap, nytt vindu, tapetserte vegger og laminatgulv. Soverom2 med laminatgulv, innebygget skap og tapetserte vegger. Dobbelt soverom3 med laminatgulv, godt med innbygde skaper og panelovn. Her er ett nytt vindu og ett eldre vindu. Soverom4 med laminatgulv, panelovn, nytt vindu, innebygget skap og tapetserte vegger. Kjeller: Trapperom ned til kjellerrom med støpt gulv og varmtvannsbereder. Matbod med støpt gulv/støpte vegger og fastmonterte hyller. Vaskerom med betong gulv/vegger, opplegg for varmt og kaldt vann samt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Romslig kjellerrom (ca. halve kjelleren), arbeidsbenk, innlagt belysning, støpt gulv, plass til ekstra fryseboks og ny ytterdør til fremsiden av huset. Dobbel garasje (bygget ca. 1985): Dobbel garasje med to porter med portåpnere. 3 vinduer og sidedørsinngang nede. Fastmontert trapp opp til loft som fungerer som lagringsloft, med god takhøyde og vindu. - Ca. halvparten av vinduene er av nyere dato 208/2019. Dører til boligen er av nyere dato. - Ny isolasjon og og puss utvendig av grunnmur. -Takrenner tilkoblet dreneringsdør. - Eldre skrusikringer. - Parabolantenne - Altibox med fiber fra Haugaland Kraft. - Privat vei. Privat vann fra brønn som deles med nabo bnr 8. Bnr 25 har også rett til å knytte seg til brønn og benytte eksisterende vannledninger som går over denne eiendommen. Vedlikehold skal deles likt mellom partene. Brønnen ligger på hovedbruket i lia ovenfor huset. Ca rett ovenfor garasjen. Septiktank som tømmes av kommunen. Den står på egen eiendom.

Beliggenhet

Eiendommen har en nydelig utsikt inn hele Etnefjorden, til Dreganes og Ølensfjorden, til Skåneviksstranda og til mye av sunnhordlandsbassenget. Det er ca. 5 minutters kjøring til Ølensvåg og ca. 10 minutter til Ølen sentrum.

Adkomst

Ta av fra Europaveien i Ølensvåg mot Bjoa. Når man ser rett inn Etnefjorden tar man av til venstre ved skilt merket Vakavegen. Ta til venstre igjen og følg veien til endes.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt. Dobbel garasje.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Tinglyst veirett foreligger. - Tinglyst gjerdeplikt påhviler denne eindommen. - Bnr 25 (nærmeste nabo) har veirett over tomta som adkomst til sin eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette