Frakkagjerd - Enebolig med stor tomt og solrike uteområder - Dobbel garasje i flukt - Påkostet kjøkken

Fjellhaug 31

Primærrom 170 m²
Bruksareal 224 m²
Tomt 1234,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1982
Prisantydning kr 3 290 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Vindfang, gang, soverom, soverom, bad, vaskerom og kjellerstue. 2. Etasje: Stue, kjøkken, bad og hovedsoverom. Utendørs: dobbel garasje i flukt med boligen. Stort og flatt gårdstun. 2 store terrasser. Hage med gressplen. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse som er delvis overbygd. Terrassen leder ned til stor ny terrasse og til gårdstunet. Kjellerstue med vedfyr. Påkostet Norema kjøkken (2017) med kjøkkenøy og integrert spiseplass. Kjøkkenet er påbygget/utvidet og er av god størrelse. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp,, micro-ovn og oppvaskmaskin. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 3 soverom i boligen. Bad 1 er utstyrt med fliser på gulv og vegger. Dusjkabinett, vegghengt toalett og rikelig med innredning. Badet er bla. fliset på nytt, det er gipset tak og lagt nye varmekabler. Arbeid på bad er utført av fagfolk. Årstall for oppussing: 2011. Badet nede har fliser på gulv og tapet på vegger. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Automatsikringer.

Beliggenhet

Fjellhaug - ettertraktet boligområde på Frakkagjerd På Fjellhaug bor du i et rolig og etablert område på Frakkagjerd. Kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL, og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett hvor du kan gå eller løpe, alt ettersom. Gode muligheter også for å ta seg en tur i fjellet. Ønsker du en ekstra lang og fin tur går det tursti rundt hele Aksdalsvatnet. Stien starter borte med barnehagen like ved ungdomsskolen. Nærmeste daglivarebutikk er Spar, i tillegg til at Coop Extra heller ikke er så langt unna. Her er det også apotek. Ønsker du et raskt måltid er det flere gatekjøkken å velge mellom. Nede ved Aksdalsvatnet, som ligger rett i nærområde, har du fotball-løkke, badeplass og sittegrupper. Dette er en fin samlingsplass for familien og er flittig brukt av de som bor i nærheten. Det er 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I gårdstunet og i garasjen.

Oppvarming

Det er varmepumpe montert i gang/hall i kjeller etasjen. På baderommene er det gulvvarme. Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Det er vedovn også i kjellerstuen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Lysekrone i stue medfølger ikke - Veggfeste til TV medfølger Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - På originale bygningstegninger er kjellerstue tegnet inn som hobbyrom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette